WItam.
Wstęp.
Posiadany sprzet to ASUS G!S-AK030G:
Core 2 Duo T7300; NVIDIA GeForce 8600 GT 1680 x 1050, RAM 2G GDDR3; Vista Ultimate 32Bit OEM.
Wszystkie aktualizacje - łącznie z poprawkami zalecanymi na oficjalnych forach.
System orginalny, gra orginalna - Efekt jak widzę u każdego GRA SIĘ WYWALA, ZAMKNIJ PROGRAM I TD ...... ZNANE.
Napisałem do wsparcia - kazali zainstalować najnowsze stery w wersji beta ..... . ŻENADA!!!!
Grafika 1680 x 1050 detale i wsio na FUL. Działa bez zarzutów. Problem dotyczy zawsze przeładowania planszy, wejścia do budynków i td no i SAVE. Mówiąc krótko zawsze gdy rusza płyta nie jest sie pewnym czy pogra sie dalej .......
A za każdym razem grdy rusza płyta, są spradzane zabezpieczenia - orginał.
I tu jest jak widać problem.
Producent się tego wypiera ale ...... , jakoś posiadacze piratów tego problemu nie mają - dodatkow wydajność z no Cd crack wzrasta.
Pozatym więkrzość sprzedawanych kompów to laptopy ,zmuszać nas do katowania sprzętu.ciągle wirująca płytą - brak szacunku do klienta i jego ciężko zarobionego sprzętu ......, a informacji o problemach z kartami w wersji mobilnej nie ma na opakowaniu !! Spadzałem kilka krotnie!!
Wydawać ciężka kase na zabezpieczenia które zawsze są łamane ....., uczciwi klienci płacą wydajnościa i stabilnościa za coś co nie ma racji zastosowanania - przynajniej narazie, bo każde zabezpieczenia są łamane.
GRa fajna, graficzka ekstra ale stabilność niczym winda 98 :P
Dla cwaniaków co napizą że laptop nie jest od grania - ASUS G1S jest!! Secjalnie zaprohektowany dla graczy!!
A ja się zastanawiam dlaczego na moim lapku wywala się w tych samych miejscach ;), teraz już wiem.. muszę poszukać cracka -> i pomimo że mam oryginał CRACKnę sobie gierkę, a co przecież jak co to mam ją zarejestrowaną ;). No albo poczekamy na patcha -> może to naprawią