|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
The Witcher Global Ambassador
|
|
Dátum október 19, 2009, 11:18:59 am |
|
I oto nadeszło wreszcie owo straszne "soon", a wraz z nim wyniki naszego urodzinowego Quizu. Publikujemy sześć najlepszych wyników - lecz niestety zwycięzca jest tylko jeden, a nagrodzonych dwóch  Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę, a Yarpena i Gwindora prosimy o podanie swoich danych adresowych na PW do Ketha MadYarpen: 28 Gwindor: 28Wallace 25 Sylvin: 23 Firnomir: 22 Jiti: 21 Zgodnie z wcześniejszą obietnicą prezentujemy też odpowiedzi na pytania  Spoiler 1. Kto spośród ekipy CDPR hodował rybki? 2. O brak jakiego elementu uzbrojenia w grze Wiedźmin nagabywano Redów najczęściej? Podaj jedną odpowiedź (jest kilka możliwych). 3. Kto był pierwszym moderatorem Forum? 4. W jakim zespole śpiewa Dziadu? 5. W jakim mieście na początku działał CDP? 6. Jak w pierwotnej wersji miał się nazywać główny bohater gry Wiedźmin? 7. W jakim państwie kręcono część sekwencji motion capture do tej gry? 8. Jaki jeszcze kolor, poza Czerwonym, ma CDP? 9. Kiedy (podaj rok) odbył się pierwszy event? Wymień przynajmniej trzech uczestników ze strony fanów. 10. W jakie gry, poza komputerowymi, można pograć w CDP? 11. Jakie rozszerzenie tytułu oczekiwanej kolejnej części gry Wiedźmin jest najwcześciej wymieniane (z przymrużniem oka...)? 12. Kto miał być autorem scenariusza gry? 13. Jaka europejska stolica była inspiracją Wyzimy? 14. Jaką uczelnię ukończył Eriash? 15. Jaki był kolor pierwszego forumowego skina? 16. Co, oprócz nazwy rangi, towarzyszyło kolejnym zdobytym postom na starym forum? 17. Kto był pierwszym i ostatnim moderatorem wybranym przez Społeczność? 18. Który z obecnych moderatorów jest najwcześniej zarejestrowany na forum? 19. Kto z REDów, oprócz Dziada, był członkiem rzeczonego zespołu muzycznego? 20. Jaką pocztową niespodziankę szykowali co roku pracownicy CDPR dla zapisanych fanów? 21. Wymień trzy gadżety związane z grą Wiedźmin, dostępne kiedykolwiek na gram.pl. 22. Jakiej czynności oddawał się Geralt w ukrytej animacji (easter egg)? 23. Czyim fake kontem był Johnny Warsaw? 24. Który z fanów zasłynął tym, że w pokoju miał tylko dwie ściany? 25. Jakiego buga odkryli fani na tym pierwszym niejawnym evencie? 26. Jakie pożywienie bywa kradzione w CDPR? 27. Ile było oficjalnych fansite'ów gry? Wymień je. 28. Jaką rangę otrzymali zarejestrowani w 2004 roku forumowicze? 29. Co łączyło Saweriusa, Tibora i Daerdina? 30. Z jakiej okazji powstał ten quiz?  Spoiler 1. pani Katarzyna Kuczyńska 2. Np. pochwy na miecze, srebrny łańcuch 3. Fallen Zen 4. Skowyt 5. W Łodzi 6. Berengar 7. We Francji 8. Blue 9. 2006 rok, Daerdin, Rioo, Kogut, Tibor, Gwindor, Burkisz=Michalun, Yellow, Yarpen 10. Piłkarzyki, bilard, dartsy 11. 'Zemsta Yennefer', ‘Pre-order’ 12. Jacek Komuda 13. Praga 14. Akademię Medyczną 15. Ciemno szary, czarny, ciemny 16. Obrazki 17. Keth 18. Krakers=God Bless Fiji. 19. Funky Monk 20. Kartki świąteczne 21. kości+kubek, podkładki pod mysz, plakaty, figurki wiedźmina, karty do gry 22. Grał w piłkarzyki 23. Dziada 24. Burkisz=Michalun 25. Podpalanie kamieni w wodzie 26. Pizza 27. 3 = Phoenix, Elkander, Thewitcher.info 28. Starsza Krew 29. Zamieszani w tworzenie fansajtów 30. 5 urodziny forum
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: október 19, 2009, 11:31:03 am írta Keth »
|
Naplózva
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt strigák
Nem: 
FREEEEEEEEEEEEEDOM !! !!
|
|
Válasz #1 Dátum október 19, 2009, 11:29:50 am |
|
Idę się pociąć  Gratulacje dla Yarpena i Gwindora 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: október 19, 2009, 11:37:21 am írta Wallace »
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
|
|
Válasz #2 Dátum október 19, 2009, 11:32:04 am |
|
Zupełnie niespodziewane zwycięstwo.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 Widziałem rzeczy, którym wy userzy nie dalibyście wiary. Spam na obrzeżach permanentnych banów. Obserwowałem błyszczące oreny pośród pustych profili. Wszystkie te posty znikną jak łzy w deszczu. Czas się wylogować.
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!
|
|
Válasz #3 Dátum október 19, 2009, 12:03:38 pm |
|
MadYarpen: 28 Gwindor: 28
Szokujace!  Gratsy! Szkoda, ze jeszcze GBF, albo Keth nie bral udzialu...  Pzdr!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro... 
|
|
|
|

|
|
Lady Maybe-Perhaps
Lead Moderator
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
Ai! Aníron...
|
|
Válasz #4 Dátum október 19, 2009, 12:13:14 pm |
|
Tak, tak. Gratulacje. A odpowiedzi S@liego ani Marqsona to ja tam nie widziałam w ogóle, więc...  Konkurs był otwarty, odpowiedzi wszystkie do wygrzebania na forum.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Ősi vér
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
|
|
Válasz #5 Dátum október 19, 2009, 12:15:53 pm |
|
Ha!  Szczerze powiedziawszy myślałem, że nawet 1-2 błędy będą oznaczać przegraną, a tu miłe zaskoczenie 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
|
|
Válasz #6 Dátum október 19, 2009, 12:18:16 pm |
|
A odpowiedzi S@liego ani Marqsona to ja tam nie widziałam w ogóle, więc...  No to tez dlatego szczere gratulacje! Przeciez wiadomo, ze najdluzsi stazem sa jak najstarsi gorale - wiedza wszystko  @Und - no dooobra - prawie \/\/$|-|y$tQ0 ^^ 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: október 19, 2009, 12:23:03 pm írta S@LI »
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Lady Maybe-Perhaps
Lead Moderator
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
Ai! Aníron...
|
|
Válasz #7 Dátum október 19, 2009, 12:19:20 pm |
|
Nie wszystko, jak się okazuje 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Iustitias vestras iudicabo
Moderator
1. Meggyilkolt strigák
Nem: 
素敵だね
|
|
Válasz #8 Dátum október 19, 2009, 12:22:30 pm |
|
A ja gratuluję wszystkim odważnym, którzy bawili się z nami i wysłali swoje odpowiedzi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
知彼知己 百戰不殆 不知彼而知己 一勝一負 不知彼 不知己 每戰必殆 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|

|
|
Ősi vér
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
|
|
Válasz #9 Dátum október 19, 2009, 12:24:12 pm |
|
Nie wszystko, jak się okazuje  Tia... Walnąłem się przy 3 (z głupoty  myślałem o pierwszym moderatorze sensu stricte, nie o kimś z REDa, kto moderował przy okazji  ) i 26 (było, było... ale nie mogłem sobie przypomnieć o co chodziło  ). Ogólnie konkurs od początku mi się bardzo podobał, po ogłoszeniu wyników podoba się nawet bardziej  PS: Ile osób przystąpiło do konkursu?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
|
|
Válasz #10 Dátum október 19, 2009, 12:43:59 pm |
|
PS: Ile osób przystąpiło do konkursu?
Ty sie o nagrody pytaj, a nie tu statystyki prowadzisz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Witcher próba
Nem: 
|
|
Válasz #11 Dátum október 19, 2009, 01:07:28 pm |
|
Jak dostaniecie jak to Keth napisał "atrakcyjne  " To napiszcie co tam było  Ja stawiam, że breloczek, koszulka, podkładka pod mysz i fikurka 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Podpisy są dal pedziów 
|
|
|
|

|
|
1. Kard
Nem: 
Nie wiem...
|
|
Válasz #12 Dátum október 19, 2009, 01:18:32 pm |
|
No gratulacje dla zwycięzców  Dobrze że ja nie wysyłałem bo bym aż 10 poprawnych odpowiedzi miał 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Fiatal Witcher
Nem: 
"This is not Heroes...this is a Dark Knight"
|
|
Válasz #13 Dátum október 19, 2009, 02:32:31 pm |
|
Jestem odważny  Dziękuję za gratulacje  Chociaż nie wygrałem, to myślę że z 10 - 15 punktów miałem ;]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|