|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1st Vyvern Killed
The Witcher Global Ambassador
|
|
on September 18, 2009, 11:59:40 am |
|
"Oczywiście nie będę zaprzeczał faktom. Film, który wczoraj pojawił się w Internecie przedstawia nasz najnowszy projekt, Wiedźmina 2, nad którym pracujemy już od jakiegoś czasu. Stworzyliśmy go pół roku temu, na potrzeby prezentacji pierwszej grywalnej wersji tytułu. " powiedział Adam Kiciński, szef studia CD Projekt RED. "W chwili obecnej trwają poszukiwania potencjalnego wydawcy (lub wydawców) dla tego tytułu, a sam wyciek jest niekontrolowanym efektem ubocznym tych działań. Na dzień dzisiejszy powstrzymujemy się od wszelkich komentarzy odnośnie samej gry.”.
Więcej informacji i materiałów prasowych na temat Wiedźmina 2 zostanie udostępnionych wraz z oficjalnym ogłoszeniem projektu.
|
|
|
|
|
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
1st Striga killed
FREEEEEEEEEEEEEDOM !! !!
|
|
Reply #1 on September 18, 2009, 12:03:44 pm |
|
Prawie jak cud ... oficjalne stanowisko tylko kilka godzin po pojawieniu się na innych serwisach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza...
|
|
Reply #2 on September 18, 2009, 12:08:43 pm |
|
Czekamy z zapartym tchem, szkoda tylko, że z takiego źródła dowiedzieliśmy się (a raczej upewniliśmy się) o produkcji nowego Wiedźmina
|
|
|
|
|
|
Vedymini, a. wiedźmini wśród Nordlingów (ob.) tajemnicza i elitarna kasta kapłanów-wojowników, prawdopodobnie odłam druidów (ob.). Wyposażeni w wyobrażeniu ludowym w moc magiczną oraz nadludzkie zdolności, stawiać mieli v. do walki przeciwko złym duchom, potworom i wszelkim ciemnym sił
|
|
|
|

|
|
Mutated Kid
|
|
Reply #3 on September 18, 2009, 12:09:38 pm |
|
Cud, nie cud, nie dalej jak tydzień temu głośno (tj na forum) zastanawiałem się kiedy jakiekolwiek informacje mogą się pojawić, a już teraz, dzisiaj taka niespodzianka. Kontrolowany wyciek czy nie (bo to chyba temat numer jeden dyskusji o nim), cudnie było móc zobaczyć ten filmik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #4 on September 18, 2009, 12:11:26 pm |
|
Super super super  Ciekwe kiedy będą nowe materiały? Choć na dziś mi wrażeń wystarczy 
|
|
|
|
|
|
Ważniejsze od słuchania prawdy jest mówienie prawdy.Platon Po co kłamać, skoro wystarczy mówić prawdę, żeby nam nie wierzono. Guy de Maupassant.
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #5 on September 18, 2009, 12:11:52 pm |
|
Ja ten filmik obejrzałem sobie chyba z sześć razy, i obejrzę siódmy  Szkoda tylko, że walka jest praktycznie nie zmieniona, w stosunku do pierwszej części, ale te QTE mogą być bardzo fajne
|
|
|
|
|
|
Vedymini, a. wiedźmini wśród Nordlingów (ob.) tajemnicza i elitarna kasta kapłanów-wojowników, prawdopodobnie odłam druidów (ob.). Wyposażeni w wyobrażeniu ludowym w moc magiczną oraz nadludzkie zdolności, stawiać mieli v. do walki przeciwko złym duchom, potworom i wszelkim ciemnym sił
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
|
|
Reply #6 on September 18, 2009, 12:13:17 pm |
|
Cud, nie cud, nie dalej jak tydzień temu głośno (tj na forum) zastanawiałem się kiedy jakiekolwiek informacje mogą się pojawić, a już teraz, dzisiaj taka niespodzianka. Kontrolowany wyciek czy nie (bo to chyba temat numer jeden dyskusji o nim), cudnie było móc zobaczyć ten filmik  Też tak sądzę, ale szkoda, że to był "niekontrolowany" wyciek informacji  Komentarz ze strony RED-ów też jakiś przykrótki, nie wynika z niego praktycznie nic nowego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Witcher Trial
Per Aspera Ad Astra
|
|
Reply #7 on September 18, 2009, 12:18:08 pm |
|
kontrolowany, niekontrolowany, dla mnie niema znaczenia. Upewniłem się że trwają prace na Wieśkiem 2, po filmiku który obejrzałem czekam z nieciepliwością. Tylko boje sie wymagań systemowych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Forum Moderator
1st Vyvern Killed
Andrzej Kwiatkowski
|
|
Reply #8 on September 18, 2009, 12:19:56 pm |
|
Szkoda tylko, że walka jest praktycznie nie zmieniona, w stosunku do pierwszej części, ale te QTE mogą być bardzo fajne Film, który wczoraj pojawił się w Internecie (...) Stworzyliśmy go pół roku temu. Przez tyle czasu wiele mogło się zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
Why can we not be sober?
|
|
Reply #9 on September 18, 2009, 12:21:48 pm |
|
Ja ten filmik obejrzałem sobie chyba z sześć razy, i obejrzę siódmy  Szkoda tylko, że walka jest praktycznie nie zmieniona, w stosunku do pierwszej części, ale te QTE mogą być bardzo fajne Ty nie narzekaj, że nie zmieniono systemu walki, bo zmiany mogły być na gorsze :p ciężko będzie wprowadzić coś naprawdę dużo atrakcyjniejszego dla graczy  a QTE to akurat wg mojego skromnego zdania badziew straszny... w gierkach już to męczyłem i generalnie mało podniecający, a raczej wpieniający bajer :/ Szkoda tylko, że walka jest praktycznie nie zmieniona, w stosunku do pierwszej części, ale te QTE mogą być bardzo fajne Film, który wczoraj pojawił się w Internecie (...) Stworzyliśmy go pół roku temu. Przez tyle czasu wiele mogło się zmienić. e tam... film stworzono wczoraj rano - jakoś się trzeba pomniejszać wtopy 
|
|
|
|
« Last Edit: September 18, 2009, 12:23:36 pm by PePeush »
|
|
EK nr 2672 Daj nieść się fali Nie masz nic do stracenia A świat niech się wali To niczego nie zmienia Stephen King - Mroczna wieża
|
|
|
|

|
|
1st Vyvern Killed
Madridista
|
|
Reply #10 on September 18, 2009, 12:24:16 pm |
|
ła, czekałem na 'film nie przedstawia wiedźmina 2, oczywiscie pracujemy nad pewnymi produktami, lecz w tej chwili nei możemy ujawnić, co to za tytuły. jednym z nich może
być wiedźmin 2, choć nie potwierdzamy prawdziwości tych informacji, a materiał filmowy prosimy traktować z dużą dozą obojętności'
a tu proszę! oficjalne przyznanie się do spieprzenia sprawy - ładnie ze strony studia, tak myślę. i to jak szybko!
aha, aha - jesli film zniknie z YT, proszę uderzać do mnie, siedzi na dysku
|
|
|
|
|
|
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #11 on September 18, 2009, 12:27:11 pm |
|
Ty nie narzekaj, że nie zmieniono systemu walki, bo zmiany mogły być na gorsze :p ciężko będzie wprowadzić coś naprawdę dużo atrakcyjniejszego dla graczy  Ale chociaż niektóre animacje stylów mogłyby być inne, no ale skoro pół roku temu został zrobiony ten filmik, to może tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #12 on September 18, 2009, 12:32:16 pm |
|
KOZZZZZZZZZZAKKKKKKKKK pięknie juz nie mogę się doczekać  )))))) !!!!! Pozdro Red jezeli to alpha to beta będzie lepsza od Dragon Age'a i będzie super !!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
The Grand Master of evil Ninja Hamsters
|
|
Reply #13 on September 18, 2009, 12:35:39 pm |
|
I trzeba było się tak zarzekać, że Wiedźmin 2 nie powstaje? Teraz trochę to głupio wyszło, zwłaszcza że informacja poszła z nieoficjalnego źródła... Ale wybaczam wam... w końcu pracujecie nad drugą częścią najlepszej gry w jaką kiedykolwiek grałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
Balcerowicz musi odejść. TurboDymoMan nie musi.
|
|
Reply #14 on September 18, 2009, 12:40:20 pm |
|
Wydawało mi się, czy będziemy mieli w trakcie walki z bosami elementy zaczęrpnięty z hack n slashy jak God of War? Mówię o tych przerywnikach, w których musimy wcisnąć odpowiednią kombinację przycisków, i w nagrodę jesteśmy raczeni efektowną animacją, lub w razie porażki mocnym uderzeniem w Geralta. Super pomysł - można znacznie "zindywidualizować" każdą potyczkę o własne, unikalne ruchy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|