Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
RSSRSS Forum Polskie | RSSRSS International Forum | November 21, 2009, 03:56:49 am *

Login with username, password and session length
Home Help Search Login Register News & Community

Author Topic: Zmiany organizacyjne w CD Projekt  (Read 2945 times)
« previous next »

Good News Coordinator
CD Projekt RED
1st Vyvern Killed

Game Owner

The Witcher Global Ambassador

on September 10, 2009, 11:11:47 am
Firma CD Projekt poinformowała, że w części produkującej gry zaszły zmiany organizacyjne, mające na celu wykorzystanie pełnego potencjału zasobów ludzkich oraz technologicznych obu firm. Zmiany związane są z niewielką (5%) redukcją etatów. Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.

Paweł Majak,PR & Community Manager

but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
CD Projekt RED Team

Young Witcher

Game Owner

Reply #1 on September 10, 2009, 12:07:42 pm
Niech to szlag, taka ilość informacji, że nie wiem co powiedzieć normalnie -_-
Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.
Może byście byli tacy dobrzy i wyjaśnili to zdanie bo się kupy ani D nie trzyma -_-

Young Witcher

Game Owner

"Miszcz Demotywacji, Dobrej Rady I Nowiny"

Reply #2 on September 10, 2009, 12:21:33 pm
Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.
Może byście byli tacy dobrzy i wyjaśnili to zdanie bo się kupy ani D nie trzyma -_-
Jeśli interpretować zapowiedź tylko jako informację typu:"Pracujemy nad <tytuł>", to te zdanie ma sens Wink

Chcecie powiedzieć, że Metropolis pracuje nad czymś jeszcze oprócz They?

EditorSpeaker

1st Earned Money

Game Owner

Reply #3 on September 10, 2009, 12:23:01 pm
Nie wiem co Ci się Whitewarrior nie podoba, wreszcie zostaliśmy przez CDPR potraktowani powarzenie i jako community dowiedzieliśmy się o zmianach w firmie jako pierwsi, nie musieliśmy o tym wyczytywać w portalach pokroju polygami (nic nie mam do polygami Wink), forum więc nie zapełni się znowu dziecinnymi plotkami i wróżeniem że CDPR upada itp.

1st Earned Money

Game Owner

Hey...how you doin'?

Reply #4 on September 10, 2009, 12:30:21 pm

Nieprawdopodobne !

LEPIEJ WIDOCZNI , WIDOCZNIE LEPSI

Voice of RED
CD Projekt RED
Child of Fate

Reply #5 on September 10, 2009, 12:30:54 pm
>Niech to szlag, taka ilość informacji, że nie wiem co powiedzieć normalnie -_-
Informacja jest ogolna, poniewaz jej szczegoly nie maja wiekszego znaczenia dla Was, graczy. Podalismy ja oficjalnie przede wszystkim dlatego ze to fakt, i wolelibysmy zebyscie uslyszeli o nim z naszych ust, a nie 'z anonimowych zrodel' dziennikarzy, ktore maja tendencje do modyfikowania rzeczywistosci  Wink

>Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.
>Może byście byli tacy dobrzy i wyjaśnili to zdanie bo się kupy ani D nie trzyma -_-
Hmmm, informacja wydaje sie naprawde prosta, ale w razie czego inaczej sformulowana: "uprzedzajac wszystkie pytania, na temat produkowanych gier powiemy wiecej w formie oficjalnego anonsu"
CD Projekt RED Team

Young Witcher

Game Owner

Reply #6 on September 10, 2009, 01:42:29 pm
>Niech to szlag, taka ilość informacji, że nie wiem co powiedzieć normalnie -_-
Informacja jest ogolna, poniewaz jej szczegoly nie maja wiekszego znaczenia dla Was, graczy. Podalismy ja oficjalnie przede wszystkim dlatego ze to fakt, i wolelibysmy zebyscie uslyszeli o nim z naszych ust, a nie 'z anonimowych zrodel' dziennikarzy, ktore maja tendencje do modyfikowania rzeczywistosci  Wink

>Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.
>Może byście byli tacy dobrzy i wyjaśnili to zdanie bo się kupy ani D nie trzyma -_-
Hmmm, informacja wydaje sie naprawde prosta, ale w razie czego inaczej sformulowana: "uprzedzajac wszystkie pytania, na temat produkowanych gier powiemy wiecej w formie oficjalnego anonsu"
Mam nadzieję, że te zmiany dotyczyły również kreta, który powiedział co wiedział Poly...
Jak nie to znowu dowiemy się wcześniej z stamtąd  Roll Eyes
A jeśli chodzi o produkowaną przez was grę to na szczegóły czekamy od blisko 4 miesięcy co jest trochę irytujące zważywszy na to, że mieliśmy dowiedzieć się co z wersją na konsole Wieśniaka po miesiącu od oficjalnych informacji, czyli w maju, a jak patrzę w kalendarz to widzę wrzesień -_-
Nie będę wam bił pokłonów tylko dlatego, że raczyliście odezwać się po tak krótkim czasie ze zdawkowanymi informacjami o swoim zatrudnieniu.
I mam prawo być zły nie tylko ja Angry A wy o tym dobrze wiecie "dlaczego".

EditorSpeaker

1st Earned Money

Game Owner

Reply #7 on September 10, 2009, 01:46:01 pm
I mam prawo być zły nie tylko ja Angry A wy o tym dobrze wiecie "dlaczego".

Mam nadzieję że to sarkazm, tylko taki nieczytelny. Jezu, jak chciałbym żeby to był sarkazm...

Child of Fate

Game Owner

Reply #8 on September 10, 2009, 02:13:54 pm
Powtarzam się ale RED NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW !!!!! POWIEDZIE ŻE PRACUJECIE NAD WIEŚKIEM 2 i dajcie parę screenów bo człowieka szklak może trafić !!!! ... Mimo wszystko jesteście najlepsi pozdrawiam !!!! ... Uszanujcie oddanych fanów !!!!

Good News Coordinator
CD Projekt RED
1st Vyvern Killed

Game Owner

The Witcher Global Ambassador

Reply #9 on September 10, 2009, 02:23:31 pm
Powtarzam się ale RED NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW !!!!! POWIEDZIE ŻE PRACUJECIE NAD WIEŚKIEM 2 i dajcie parę screenów bo człowieka szklak może trafić !!!! ... Mimo wszystko jesteście najlepsi pozdrawiam !!!! ... Uszanujcie oddanych fanów !!!!

Właśnie dlatego, iż szanujemy fanów, nie chcemy narażać ich na sytuację która nastąpiła z Powrotem Białego Wilka. Zanim ogłosimy i odtajnimy naszą produkcję, chcemy być wszystkiego pewni. Poza tym, chcielibyśmy zaprezentować wam coś więcej niż "kilka screenów".

Paweł Majak,PR & Community Manager

but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
CD Projekt RED Team

EditorSpeakerLibrarian

1st Vyvern Killed

Game Owner

Madridista

Reply #10 on September 10, 2009, 02:42:34 pm
okej, nic nie rozumiem, ale news fajny

ok już rozumiem
nic a cieszy.
« Last Edit: September 10, 2009, 03:03:54 pm by Socchi » Logged

Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

1st Vyvern Killed

Game Owner

Edycja Kolekcjonerska nr 2195

Reply #11 on September 10, 2009, 03:37:48 pm
Dalej zwalniacie? Kryzys zaiste szaleje.
A zdanie "podamy informacje, kiedy je podamy" jest genialne.

Librarian

Young Witcher

Game Owner

The Grand Master of evil Ninja Hamsters

Reply #12 on September 10, 2009, 04:51:49 pm
Mam nadzieję, że te zmiany dotyczyły również kreta, który powiedział co wiedział Poly...
Quote from: Eriash
Zmiany związane są z niewielką (5%) redukcją etatów.

Moim zdaniem te 5% to właśnie wspomniany "kret" Tongue W końcu ile osób pracuje w CDP RED w "części produkującej gry"? Wink

1st Vyvern Killed

Game Owner

Edycja Kolekcjonerska nr 2195

Reply #13 on September 10, 2009, 04:58:30 pm
No na pewno więcej niż 20.

Young Witcher

Game Owner

Reply #14 on September 10, 2009, 05:10:10 pm
Naprawdę nie zazdroszczę wam Redzi - nic nie napiszecie -zle , napiszecie cos - zle .

Whitewarrior<-czemu się nie chwaliłeś ,że zostałeś właścicielm CPR ?Bo zachowujesz się jak ich szef

A poza tym ludzie czy wy nie macie nic do roboty poza wypatrywaniem W2 ?To AŻ takie ważne czy zapowiedzą za miesiąc czy za pół roku? Wiadomo w interesie firmy leży to aby ludzie nie zapomnieli o marce wiedzmin więc za długo czekać nie mogą ,więc niedługo możemy się spodziewać zapowiedzi ( po której i tak znajdzie sie masa malkontentów która będzie narzekać na coś innego)

by Jimp

Jump to: