>Niech to szlag, taka ilość informacji, że nie wiem co powiedzieć normalnie -_-
Informacja jest ogolna, poniewaz jej szczegoly nie maja wiekszego znaczenia dla Was, graczy. Podalismy ja oficjalnie przede wszystkim dlatego ze to fakt, i wolelibysmy zebyscie uslyszeli o nim z naszych ust, a nie 'z anonimowych zrodel' dziennikarzy, ktore maja tendencje do modyfikowania rzeczywistosci ;)
>Informacje na temat gier produkowanych przez CD Projekt RED i Metropolis Software zostaną podane w chwili oficjalnej zapowiedzi projektów.
>Może byście byli tacy dobrzy i wyjaśnili to zdanie bo się kupy ani D nie trzyma -_-
Hmmm, informacja wydaje sie naprawde prosta, ale w razie czego inaczej sformulowana: "uprzedzajac wszystkie pytania, na temat produkowanych gier powiemy wiecej w formie oficjalnego anonsu"
Mam nadzieję, że te zmiany dotyczyły również kreta, który powiedział co wiedział Poly...
Jak nie to znowu dowiemy się wcześniej z stamtąd ::)
A jeśli chodzi o produkowaną przez was grę to na szczegóły czekamy od blisko 4 miesięcy co jest trochę irytujące zważywszy na to, że mieliśmy dowiedzieć się co z wersją na konsole Wieśniaka po miesiącu od oficjalnych informacji, czyli w maju, a jak patrzę w kalendarz to widzę wrzesień -_-
Nie będę wam bił pokłonów tylko dlatego, że raczyliście odezwać się po tak krótkim czasie ze zdawkowanymi informacjami o swoim zatrudnieniu.
I mam prawo być zły nie tylko ja >:( A wy o tym dobrze wiecie "dlaczego".