你好! 访客. 请先 登录注册一个帐号.
您忘了 激活您的帐号吗?
RSSRSS Forum Polskie | RSSRSS International Forum | 十一月 21, 2009, 04:35:33 am *

请输入帐号, 密码以及预计登录时间
首页 帮助 搜索 登录 注册 News & Community

作者 主题: Patch 1.5 do ściągnięcia już teraz!  (阅读 8814 次)
« 上一篇主题 下一篇主题 »
离线

Good News Coordinator
CD Projekt RED
翼手龍殺手第一名
性别: 男
帖子: 2002

遊戲持有者

The Witcher Global Ambassador

于 七月 08, 2009, 02:32:01 pm
Zapraszamy do pobierania nowej łatki do Wiedźmina oznaczonej cyframi 1.5. Poniżej możecie zapoznać się ze zmianami jakie wprowadzi w grze oraz dodatkami jakie oferuje:

Modyfikacje:
- Usunięto zabezpieczenie przed kopiowaniem (DRM).
- Gra nie wymaga już umieszczania oryginalnej płytki w napędzie podczas uruchamiania.
- Łatka poprawiająca problemy z systemem dźwięku EAX i rozmyciem grafiki.

Dodatkowa zawartość:
- 5 dodatkowych przygód stworzonych przez community: "Podstępy", "Szlag by trafił te bagna", "Upiory w Cichej Wólce", "Wesele", "Wiedźminkołaj"

Do poprawnego działania wymagane jest posiadanie gry Wiedźmin w wersji 1.4 (Edycja Rozszerzona)

Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze Smiley

Patch 1.5 jest hostowany przez ściągnij.pl

Kliknij aby pobrać

« 最后编辑时间: 七月 08, 2009, 02:44:41 pm 作者 Eriash » 已记录

Paweł Majak,PR & Community Manager

but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
CD Projekt RED Team
离线

命運之子
帖子: 3

回复 #1 于 七月 08, 2009, 02:40:58 pm
W końcu... Tongue
已记录
离线

艺术家英雄

翼手龍殺手第一名
帖子: 2210

遊戲持有者

Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !

回复 #2 于 七月 08, 2009, 02:46:19 pm
Nie ma co , macie tempo Wink Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6
已记录

离线

第一個巫師試鍊
帖子: 188

遊戲持有者

ET IN ARCADIA EGO

回复 #3 于 七月 08, 2009, 02:52:16 pm
Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze Smiley

To to nie miało być w patchu? O_o
已记录
离线

编者技术专家演说者先驅報英雄

Spamu Masakrator
Global Moderator
吸血妖鳥殺手第一名
帖子: 8479

遊戲持有者

回复 #4 于 七月 08, 2009, 02:57:39 pm
Nie ma co , macie tempo Wink Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6
A nie pomyślałeś, że to mógł być celowy zabieg?  Wink
已记录

离线

年輕巫師
帖子: 232

遊戲持有者

回复 #5 于 七月 08, 2009, 03:05:01 pm
Super Smiley Nie sądziłem że ta łatka będzie aż tyle ważyć. Mam pytanie a co z bestiariuszem i art bookiem który miał być w pdf? 
已记录

离线

技术专家演说者Story Teller

Forum Moderator
翼手龍殺手第一名
帖子: 2747

遊戲持有者

Andrzej Kwiatkowski

回复 #6 于 七月 08, 2009, 03:27:08 pm

Mod nie może być w patchu bo na stałe uczyniłby grę trudniejszą. O instalacji modyfikacji zawsze decyduje użytkownik, nie można nikogo zmusić do zwiększenia sobie poziomu trudności. Mod wchodzi w skład Platynowej Kolekcji ale nie jest na stałe zespolony z grą, nie może być.
已记录

离线

奇奇摩殺手第一名
帖子: 932

遊戲持有者

回复 #7 于 七月 08, 2009, 03:28:58 pm

Ciekawy jestem co będzie w patchu 1,6. Wiedźmin jak na chwilę obecną na bardzo mało błędów itp. Fanowskie przygody są w v. 1,5.
已记录

Piszę poprawnie po polsku.

离线

第一個巫師試鍊
帖子: 188

遊戲持有者

ET IN ARCADIA EGO

回复 #8 于 七月 08, 2009, 03:33:38 pm

Mod nie może być w patchu bo na stałe uczyniłby grę trudniejszą. O instalacji modyfikacji zawsze decyduje użytkownik, nie można nikogo zmusić do zwiększenia sobie poziomu trudności. Mod wchodzi w skład Platynowej Kolekcji ale nie jest na stałe zespolony z grą, nie może być.

Można go było po prostu dodać.. żeby lądował w katalogach Wiedźmina jako instalka nie połączona z grą... Ale mniejsza o to.
已记录
离线

艺术家英雄

翼手龍殺手第一名
帖子: 2210

遊戲持有者

Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !

回复 #9 于 七月 08, 2009, 03:50:12 pm

Ciekawy jestem co będzie w patchu 1,6. Wiedźmin jak na chwilę obecną na bardzo mało błędów itp. Fanowskie przygody są w v. 1,5.
Oby pochwy na miecze . Bo za 3 razem gry przechodziłem zmuszałem się już do przejścia tak mnie to irytowało .
已记录

离线

命運之子
帖子: 3

回复 #10 于 七月 08, 2009, 04:03:28 pm
Czy tylko mi gra nie chce się uruchomić?
已记录
离线

年輕巫師
帖子: 293

遊戲持有者

回复 #11 于 七月 08, 2009, 04:13:39 pm
Nie, nie tylko tobie ... znowu problem z EAX a jak byś chciał zainstalowac starszą łatkę która to niby naprawia to się nie da bo wyskakuję że masz nowszą wersje i nie ma potrzeby  Teeth

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
已记录
离线

演说者英雄

翼手龍殺手第一名
帖子: 2565

遊戲持有者

Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!

回复 #12 于 七月 08, 2009, 04:14:26 pm
Dobra dobra, a gdzie ten obiecany bestiariusz?
已记录

Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro...

离线

年輕巫師
帖子: 241

遊戲持有者

"This is not Heroes...this is a Dark Knight"

回复 #13 于 七月 08, 2009, 04:36:12 pm
Dobra, ciekawe, szczególnie te nowe przygody Smiley Dalej ściągam.

ps.Czy kolekcjonerska BANDANA też będzie do ściągnięcia i wydrukowania  Cheesy
已记录

Piszę poprawnie po polsku.
离线

第一滴寫
帖子: 119

遊戲持有者

回复 #14 于 七月 08, 2009, 04:39:54 pm
super patch działa a nowe przygody rządzą, dzięki za patch

已记录

跳到: