|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
翼手龍殺手第一名
性别: 
帖子: 2002
The Witcher Global Ambassador
|
|
于 七月 08, 2009, 02:32:01 pm |
|
Zapraszamy do pobierania nowej łatki do Wiedźmina oznaczonej cyframi 1.5. Poniżej możecie zapoznać się ze zmianami jakie wprowadzi w grze oraz dodatkami jakie oferuje: Modyfikacje:- Usunięto zabezpieczenie przed kopiowaniem (DRM). - Gra nie wymaga już umieszczania oryginalnej płytki w napędzie podczas uruchamiania. - Łatka poprawiająca problemy z systemem dźwięku EAX i rozmyciem grafiki. Dodatkowa zawartość:- 5 dodatkowych przygód stworzonych przez community: "Podstępy", "Szlag by trafił te bagna", "Upiory w Cichej Wólce", "Wesele", "Wiedźminkołaj" Do poprawnego działania wymagane jest posiadanie gry Wiedźmin w wersji 1.4 (Edycja Rozszerzona) Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze Patch 1.5 jest hostowany przez ściągnij.pl Kliknij aby pobrać
|
|
|
|
« 最后编辑时间: 七月 08, 2009, 02:44:41 pm 作者 Eriash »
|
已记录
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
|
|
回复 #1 于 七月 08, 2009, 02:40:58 pm |
|
W końcu... 
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
翼手龍殺手第一名
性别: 
帖子: 2210
Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !
|
|
回复 #2 于 七月 08, 2009, 02:46:19 pm |
|
Nie ma co , macie tempo  Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
第一個巫師試鍊
帖子: 188
ET IN ARCADIA EGO
|
|
回复 #3 于 七月 08, 2009, 02:52:16 pm |
|
Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze  To to nie miało być w patchu? O_o
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
Spamu Masakrator
Global Moderator
吸血妖鳥殺手第一名
帖子: 8479
|
|
回复 #4 于 七月 08, 2009, 02:57:39 pm |
|
Nie ma co , macie tempo  Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6 A nie pomyślałeś, że to mógł być celowy zabieg? 
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
年輕巫師
性别: 
帖子: 232
|
|
回复 #5 于 七月 08, 2009, 03:05:01 pm |
|
Super  Nie sądziłem że ta łatka będzie aż tyle ważyć. Mam pytanie a co z bestiariuszem i art bookiem który miał być w pdf?
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
Forum Moderator
翼手龍殺手第一名
性别: 
帖子: 2747
Andrzej Kwiatkowski
|
|
回复 #6 于 七月 08, 2009, 03:27:08 pm |
|
Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze  To to nie miało być w patchu? O_o Mod nie może być w patchu bo na stałe uczyniłby grę trudniejszą. O instalacji modyfikacji zawsze decyduje użytkownik, nie można nikogo zmusić do zwiększenia sobie poziomu trudności. Mod wchodzi w skład Platynowej Kolekcji ale nie jest na stałe zespolony z grą, nie może być.
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
奇奇摩殺手第一名
性别: 
帖子: 932
|
|
回复 #7 于 七月 08, 2009, 03:28:58 pm |
|
Nie ma co , macie tempo  Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6 Ciekawy jestem co będzie w patchu 1,6. Wiedźmin jak na chwilę obecną na bardzo mało błędów itp. Fanowskie przygody są w v. 1,5.
|
|
|
|
|
已记录
|
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|

|
|
第一個巫師試鍊
帖子: 188
ET IN ARCADIA EGO
|
|
回复 #8 于 七月 08, 2009, 03:33:38 pm |
|
Zapraszamy także do pobrania moda (modyfikacji) "Flash Mod" stworzonej przez Andrzeja "Flasha" Kwiatkowskiego, która sprawi, że doprowadzenie Geralta do końca gry będzie znacznie trudniejsze  To to nie miało być w patchu? O_o Mod nie może być w patchu bo na stałe uczyniłby grę trudniejszą. O instalacji modyfikacji zawsze decyduje użytkownik, nie można nikogo zmusić do zwiększenia sobie poziomu trudności. Mod wchodzi w skład Platynowej Kolekcji ale nie jest na stałe zespolony z grą, nie może być. Można go było po prostu dodać.. żeby lądował w katalogach Wiedźmina jako instalka nie połączona z grą... Ale mniejsza o to.
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
翼手龍殺手第一名
性别: 
帖子: 2210
Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !
|
|
回复 #9 于 七月 08, 2009, 03:50:12 pm |
|
Nie ma co , macie tempo  Już z jakąś godzę jest to pobrania . Lecz i tak się cieszę . Już czekamy na 1.6 Ciekawy jestem co będzie w patchu 1,6. Wiedźmin jak na chwilę obecną na bardzo mało błędów itp. Fanowskie przygody są w v. 1,5. Oby pochwy na miecze . Bo za 3 razem gry przechodziłem zmuszałem się już do przejścia tak mnie to irytowało .
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
|
|
回复 #10 于 七月 08, 2009, 04:03:28 pm |
|
Czy tylko mi gra nie chce się uruchomić?
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
|
|
回复 #11 于 七月 08, 2009, 04:13:39 pm |
|
Nie, nie tylko tobie ... znowu problem z EAX a jak byś chciał zainstalowac starszą łatkę która to niby naprawia to się nie da bo wyskakuję że masz nowszą wersje i nie ma potrzeby  Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
|
|
|
|
|
已记录
|
|
|
|
|

|
|
翼手龍殺手第一名
性别: 
帖子: 2565
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!
|
|
回复 #12 于 七月 08, 2009, 04:14:26 pm |
|
Dobra dobra, a gdzie ten obiecany bestiariusz?
|
|
|
|
|
已记录
|
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro... 
|
|
|
|

|
|
年輕巫師
性别: 
帖子: 241
"This is not Heroes...this is a Dark Knight"
|
|
回复 #13 于 七月 08, 2009, 04:36:12 pm |
|
Dobra, ciekawe, szczególnie te nowe przygody  Dalej ściągam. ps.Czy kolekcjonerska BANDANA też będzie do ściągnięcia i wydrukowania 
|
|
|
|
|
已记录
|
 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|