|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1st Vyvern Killed
The Witcher Global Ambassador
|
|
on June 29, 2009, 01:11:39 pm |
|
Z przyjemnością informujemy, że Wiedźmin: Edycja Rozszerzona w Platynowej Kolekcji znalazł się już na sklepowych półkach! Wzbogacone wydanie gry zawiera: • 5 nowych przygód stworzonych przez fanów gry, zapewniające ponad 10 godzin dodatkowej rozgrywki! • Najnowszą wersję (1.5) gry bez zabezpieczeń DRM – umożliwiającą rozgrywkę bez płyty w czytniku – co ucieszy posiadaczy komputerów przenośnych! • Drukowany poradnik i instrukcję. • Dodatkową płytę bonusową DVD z materiałami w wersji elektronicznej.
Dodatkowa płyta bonusowa DVD zawierająca materiały w wersji elektronicznej:• Pliki wideo z materiałami filmowymi, wywiady z twórcami, materiały archiwalne oraz teledysk “Sword of the Witcher” grupy Vader. • Muzykę inspirowaną grą - 15 utworów w formacie mp3. • Pełną ścieżkę dźwiękową z gry - 29 utworów w formacie mp3. • Opowiadanie „Wiedźmin” Andrzeja Sapkowskiego. • Mapę świata gry, Artbook i Bestiariusz. • Fanowskie materiały dodatkowe: arty, avatary, tapety oraz dodatkowe filmy i muzykę.• Modyfikację trudności gry stworzoną przez Andrzeja „Flasha” Kwiatkowskiego
Już 8 lipca na naszej stronie WWW dostępny będzie do ściągnięcia patch 1.5, który pozwoli uaktualnić grę wszystkim dotychczasowym posiadaczom Wiedźmina w wersji 1.4. Szczegółowe informacje o nowej edycji Wiedźmina w Platynowej Kolekcji dostępne są na stronie: http://www.cdprojekt.pl/game/895/WiedzminWiedźmin Edycja Rozszerzona w serii Platynowa Kolekcja dostępny jest w sugerowanej cenie 69,90 zł.
|
|
|
|
« Last Edit: June 29, 2009, 01:13:39 pm by Eriash »
|
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #1 on June 29, 2009, 01:55:54 pm |
|
Zastanawia mnie jedna sprawa. Mam oryginalne premierowe wydanie Wiedźmina, potem kupiłem tego update'a. Update do edycji rozszerzonej trwa całe wieki, a teraz znów następny patch. Gdybym ściągnął z internetu obraz tej płyty to byłoby to piractwo? Znacznie skróciłbym sobie czas instalacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #2 on June 29, 2009, 05:47:09 pm |
|
Ła... do niektórych wydań dodają... bandanę Wiedźmina...  Muszę... się oprzeć 
|
|
|
|
|
|
Człowiek idący w tłumie nigdy nie dojdzie dalej niż inni. Ten zaś, który wędruje samotnie może dojść tam, gdzie jeszcze nikogo nie było.
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
"This is not Heroes...this is a Dark Knight"
|
|
Reply #3 on June 29, 2009, 07:07:53 pm |
|
Wiedźmina mam,wole zostawić kasę na Indiana Jones and the Staff of Kings 
|
|
|
|
|
|
 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|

|
|
1st Earned Money
Hm... Hm...
|
|
Reply #4 on June 29, 2009, 09:44:05 pm |
|
Hm... News trochę bezzasadny na forum wiedźmina, bo ludzie tutaj raczej wiedźmina już mają... patrząc po sygnaturkach, można dojść do takiego wniosku  Nie jestem pewien, czy istnieje na tyle chory umysł, żeby kupować drugi raz to samo tylko dlatego, że to Platyna, a potem Rubinowa edycja  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
"This is not Heroes...this is a Dark Knight"
|
|
Reply #5 on June 29, 2009, 09:47:30 pm |
|
Hm... News trochę bezzasadny na forum wiedźmina, bo ludzie tutaj raczej wiedźmina już mają... patrząc po sygnaturkach, można dojść do takiego wniosku  Nie jestem pewien, czy istnieje na tyle chory umysł, żeby kupować drugi raz to samo tylko dlatego, że to Platyna, a potem Rubinowa edycja  . rubinowe gody ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Mutated Kid
|
|
Reply #6 on June 29, 2009, 10:07:48 pm |
|
Ja tam nie mam tego zamiaru kupować. To takie "nihil novi", masz ER ściągasz HotFix'a i masz to samo. Żadna rewelacja, taka mi z tego edycja platynowa, że Panie zmiłuj. Dla mnie ER też wcale takie Suuuper, że popuszczać w gacie ze szczęścia, nie było. Powinna się nazywać raczej EP- Edycją Poprawioną.
Przesadzacie lekko z tymi "edycjami", a to Rozszerzona, a to Platynowa, za rok będzie Kolekcjonerska i cholera wie co jeszcze...
|
|
|
|
|
|
"Rozum nie jest w stanie tego ogarnąć"
|
|
|
|

|
|
Iustitias vestras iudicabo
Moderator
1st Striga killed
素敵だね
|
|
Reply #7 on June 29, 2009, 10:09:58 pm |
|
Nieraz było mówione, że Wiedźmin PK jest adresowany głównie do osób, które Wiedźmina jeszcze nie mają, a chcą od razu z wszystkimi poprawkami, bonusami, a na dodatek taniej. Więc nie rozumiem pretensji. Ktoś Was zmusza do kupowania kolejny raz? Tym bardziej, że wszystkie dodatki będą dostępne do ściągnięcia za darmo. Narzekanie dla samego narzekania, jak zawsze.
|
|
|
|
|
|
知彼知己 百戰不殆 不知彼而知己 一勝一負 不知彼 不知己 每戰必殆 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|

|
|
Child of Fate
|
|
Reply #8 on June 30, 2009, 11:07:39 am |
|
Nie rozumiem waszych pretensji, normalne jest że Producent chwali się nowym wydaniem swojego produktu i reklamuje go jak może, starając się wycisnąć z niego, ile się da. Nie widzę nic w tym dziwnego, takie, są prawa rynku i proponuję przestać stroić fochy, czy obrażać się. Jest produkt w nowej cenie, z paroma bajerami i dodatkami, może ktoś kupi dla brata lub siostry, w prezencie, a może ktoś bijąc się w piersi, kupi sobie i zrezygnuje wreszcie z "wersji torrentowej", albo w ogóle sobie kupi, oddając swojemu koledze pożyczony wcześniej oryginał i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #9 on June 30, 2009, 11:35:45 am |
|
Moim zdaniem, dla fanów jest lepszym wyborem kupienie Edycji Premierowej, Edycji Rozszerzonej. Bardzo ładnie prezentuje się na poleczce.  Wiedźmin w PK jest dla innych graczy. Takich którzy kupi, zagraj, przejdą, odłożą na półkę i koniec przygody z Wiedźminem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Vyvern Killed
Emerytowany grododzierżca Wyzimy
|
|
Reply #10 on June 30, 2009, 03:09:59 pm |
|
Wiedźmin w PK jest dla innych graczy. Takich którzy kupi, zagraj, przejdą, odłożą na półkę i koniec przygody z Wiedźminem.
Sugerujesz, że gry w Platynowej Kolekcji są dla "frajerów", którzy pod żadnym pozorem nie mogą zainteresować się Wiedźminem?
|
|
|
|
|
|
"Cóż może zmienić naturę człowieka?"
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
|
|
Reply #11 on June 30, 2009, 04:35:07 pm |
|
a jak dla mnie to to nowe wydanie jest tylko i wyłącznie próbą odcinania kolejnych kuponów od tej gry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Earned Money
Dr Zoidberg
|
|
Reply #12 on June 30, 2009, 05:08:39 pm |
|
a jak dla mnie to to nowe wydanie jest tylko i wyłącznie próbą odcinania kolejnych kuponów od tej gry
Ameryki to ty nie odkryłeś. Czym ma być Edycja Platynowa jak nie chęcią pozyskania dodatkowych funduszy? To normalne, że twórca sprzedaje swój produkt do czasu, gdy ludzie stracą zainteresowanie.  Póki co ten brak zainteresowania się jeszcze nie nastąpił, tak że możesz być pewien, że REDzi będą wydawać tą grę w coraz tańszych seriach jeszcze przed długi czas  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #13 on June 30, 2009, 08:32:54 pm |
|
Wiedźmin w PK jest dla innych graczy. Takich którzy kupi, zagraj, przejdą, odłożą na półkę i koniec przygody z Wiedźminem.
Sugerujesz, że gry w Platynowej Kolekcji są dla "frajerów", którzy pod żadnym pozorem nie mogą zainteresować się Wiedźminem? Nie, ale każdy fan jakoś zdobędzie edycja kolekcjonerską (jak jest to dla niego możliwe, ma fundusze), jak nie to kupuje grę w innej edycji premierowej. Jakoś nie wyobrażam sobie fana Wiedźmina który kupuje go w PK, płacąc tam chyba 20 zł mniej, jak może kupić sobie Edycję Rozszerzoną w edycji premierowej. Tak tylko sugeruje, każy może być fanem gry, kto ją posiada. Nie ważne czy w EK czy ER (EP) w właśnie w PK. Może nawet mieć Wiedźmina z CDA, za kilka lat.  Tylko takie wydania bez bonusów w stylu mapa. itp. są moim zdaniem dla graczy którzy chcą tylko zagrać w grę i nic więcej.
|
|
|
|
« Last Edit: June 30, 2009, 08:38:52 pm by McSloniu »
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Sword
Powodzenia na szlaku !
|
|
Reply #14 on June 30, 2009, 09:21:00 pm |
|
też nie mam pretensji do REDów o to że chcą trafić do graczy którzy nie mają jeszcze Wiedźmina lub coś tam jeszcze ... bo wszyscy tak robią i nie wiem o co się czepiacie ,ale mam takie pytanie - ta PK wyszła dis czy wczoraj czyli około 30 czerwca to czemu ci co mają już tę grę muszą czekać do 8 lipca chyba , na to żeby pacht był możliwy do ściągnięcia ? Dziś czy jutro nie będę w niego grał od nowa, bo kończę jeszcze przechodzenie go ,ale jak był bym osobą która chce przejść jeszcze raz to czuł bym się wkurzony czymś takim , nic nie mówię ale ten link mógłby się wcześniej pojawić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|