|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
Primer wyverno abatido
The Witcher Global Ambassador
|
|
en Junio 18, 2009, 03:14:08 pm |
|
W związku z doniesieniami pojawiającymi się w ostatnim czasie w mediach na temat kolejnych projektów przygotowywanych przez studio CD Projekt RED oraz Metropolis, pragniemy poinformować, iż wiadomość o potwierdzeniu tytułów obu gier powstała w wyniku nieporozumienia i jest nieprawdziwa. Wypowiedź Michała Kicińskiego zamieszczona w ostatnim numerze magazynu CD-Action została poddana dość niefortunnej edycji co w znaczącym stopniu zmieniło jej sens. Poniżej prezentujemy komentarz jakiego na temat zaistniałej sytuacji udzielił Michał:
„Wywiad został poddany edycji w CD-Action bez poinformowania mnie o tym, a po zmianach moja odpowiedź na temat planów studia znacząco zmieniła swój wydźwięk. Zdaje sobie sprawę, że mógłbym wyrazić się w sposób trochę bardziej klarowny, jest to mój błąd, który nie powinien się zdarzyć, gdyż udzielam wywiadów już od dawna i staram się na takie szczegóły uważać. Jednak fakt edycji tego pytania oraz umieszczenie w wywiadzie leadu od redakcji, który nie jest cytatem mojej wypowiedzi (a który jednoznacznie mówi o kontynuacji Wiedźmina) wypaczyło kwestię kolejnego projektu REDa i spowodowało sporo zamieszania. Niezależnie czyja to wina (a jest w tym także trochę mojej) za zamieszanie przepraszam (również za to, że sprostowanie publikujemy nie tak szybko jak należy;). Co zaś do najbardziej interesującej kwestii, czyli co z następnymi projektami od nas, to na odpowiedzi oficjalne trzeba będzie jeszcze trochę poczekać”
|
|
|
|
« Última modificación: Junio 18, 2009, 04:46:15 pm por Keth »
|
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
Primer dinero ganado
Heroin is so passe
|
|
Respuesta #1 en Junio 18, 2009, 03:18:11 pm |
|
*leży na podłodze i turla się ze śmiechu* Oj Eriash, naprawdę podłą masz tę robotę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Joven brujo
"This is not Heroes...this is a Dark Knight"
|
|
Respuesta #2 en Junio 18, 2009, 03:32:08 pm |
|
Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2 
|
|
|
|
|
|
 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
|

|
|
Primer wyverno abatido
Rzyci za Zakon, bo Zakon to życie [w celibacie].
|
|
Respuesta #3 en Junio 18, 2009, 03:34:12 pm |
|
Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2  To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;>
|
|
|
|
|
|
Jestem moderem.  
|
|
|
|

|
|
Primer wyverno abatido
Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !
|
|
Respuesta #4 en Junio 18, 2009, 03:37:36 pm |
|
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2  To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;> Arwil - Miszcz Ciętej Riposty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Joven brujo
|
|
Respuesta #5 en Junio 18, 2009, 03:41:16 pm |
|
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2  To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;> Arwil - Miszcz Ciętej Riposty Nie,ale ja to tutaj umieściłem,przez co oni to zauważyli i musieli to sprostować 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Primera kikimora abatida
Balcerowicz musi odejść. TurboDymoMan nie musi.
|
|
Respuesta #6 en Junio 18, 2009, 03:42:38 pm |
|
Cholera, Socchi znowu bedzie tryumfował .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Primer wyverno abatido
|
|
Respuesta #7 en Junio 18, 2009, 03:50:59 pm |
|
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2  To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;> Arwil - Miszcz Ciętej Riposty Nie,ale ja to tutaj umieściłem,przez co oni to zauważyli i musieli to sprostować  Czyli gdyby nie ty, cale forum, wraz z REDami, żyło by w błogiej nieświadomości? :>
|
|
|
|
« Última modificación: Junio 18, 2009, 04:23:35 pm por Arwil, Bóg Chleba »
|
|
Jestem moderem.  
|
|
|
|

|
|
Joven brujo
|
|
Respuesta #8 en Junio 18, 2009, 04:19:58 pm |
|
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie  Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć  Ale jestem dumny  chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2  To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;> Arwil - Miszcz Ciętej Riposty Nie,ale ja to tutaj umieściłem,przez co oni to zauważyli i musieli to sprostować  Czyli gdyby nie ty, cle forum, wraz z REDami, żyło by w błogiej nieświadomości? :> Dokładnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Versus Tavern & Forum
Versus Moderator
Primer dinero ganado
|
|
Respuesta #9 en Junio 18, 2009, 04:26:48 pm |
|
Jak dla mnie, news znacznie przejrzyściej wygląda tak: W związku z doniesieniami pojawiającymi się w ostatnim czasie w mediach na temat kolejnych projektów przygotowywanych przez studio CD Projekt RED oraz Metropolis, pragniemy poinformować, iż wiadomość o potwierdzeniu tytułów obu gier powstała w wyniku nieporozumienia i jest nieprawdziwa. Wypowiedź Michała Kicińskiego zamieszczona w ostatnim numerze magazynu CD-Action została poddana dość niefortunnej edycji co w znaczącym stopniu zmieniło jej sens. Poniżej prezentujemy komentarz jakiego na temat zaistniałej sytuacji udzielił Michał: „Wywiad został poddany edycji w CD-Action bez poinformowania mnie o tym, a po zmianach moja odpowiedź na temat planów studia znacząco zmieniła swój wydźwięk. Zdaje sobie sprawę, że mógłbym wyrazić się w sposób trochę bardziej klarowny, jest to mój błąd, który nie powinien się zdarzyć, gdyż udzielam wywiadów już od dawna i staram się na takie szczegóły uważać. Jednak fakt edycji tego pytania oraz umieszczenie w wywiadzie leadu od redakcji, który nie jest cytatem mojej wypowiedzi (a który jednoznacznie mówi o kontynuacji Wiedźmina) wypaczyło kwestię kolejnego projektu REDa i spowodowało sporo zamieszania. Niezależnie czyja to wina (a jest w tym także trochę mojej) za zamieszanie przepraszam (również za to, że sprostowanie publikujemy nie tak szybko jak należy;). Co zaś do najbardziej interesującej kwestii, czyli co z następnymi projektami od nas, to na odpowiedzi oficjalne trzeba będzie jeszcze trochę poczekać” Być może tylko mnie razi taki potok słów bez akapitów  Dokładnie  Przypomina mi się pewne przysłowie o nadziei.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Primer wyverno abatido
|
|
Respuesta #10 en Junio 18, 2009, 04:28:28 pm |
|
... matka wynalazków?
|
|
|
|
|
|
Jestem moderem.  
|
|
|
|

|
|
Primer dinero ganado
Hey...how you doin'?
|
|
Respuesta #11 en Junio 18, 2009, 04:50:27 pm |
|
Na taki news każdy czekał od dawna
|
|
|
|
|
|
 LEPIEJ WIDOCZNI , WIDOCZNIE LEPSI
|
|
|
|

|
|
Primer dinero ganado
Dr Zoidberg
|
|
Respuesta #12 en Junio 18, 2009, 05:19:45 pm |
|
Czyli jednak dobrze, że sceptycznie odniosłem się do rewelacji w tamtym wywiadzie ^^. Przynajmniej się nie zawiodłem, tak jak to było podczas zawieszenia prac nad Powrotem Białego Wilka  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Joven brujo
The Grand Master of evil Ninja Hamsters
|
|
Respuesta #13 en Junio 18, 2009, 06:29:27 pm |
|
Mimo wszystko szkoda... Jedno małe przejęzyczenie/niedopowiedzenie wywołało taką falę nadziei...
@Eriash Na pewno nie pracujecie nad Wiedźminem 2? Wystarczy popatrzeć jaki wielkie są nadzieje fanów. Może przemyślcie to jeszcze raz... Zwłaszcza, że "potwierdzenie" prac nad Wiedźminem 2 było dla wszystkich oczywistością.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Primer wyverno abatido
|
|
Respuesta #14 en Junio 18, 2009, 06:55:43 pm |
|
Kryzys, panie, kryzys...
|
|
|
|
|
|
Jestem moderem.