Bienvenido(a), Visitante. Favor de ingresar o registrarse.
¿Perdiste tu email de activación?
RSSRSS Forum Polskie | RSSRSS International Forum | Noviembre 21, 2009, 09:20:00 am *

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Inicio Ayuda Buscar Ingresar Registrarse Noticias y web de la comunidad

Autor Tema: Nadchodzące projekty studia CD Projekt RED - sprostowanie  (Leído 8002 veces)
« anterior próximo »

Good News Coordinator
CD Projekt RED
Primer wyverno abatido

Propietario del juego

The Witcher Global Ambassador

en Junio 18, 2009, 03:14:08 pm
W związku z doniesieniami pojawiającymi się w ostatnim czasie w mediach na temat kolejnych projektów przygotowywanych przez studio CD Projekt RED oraz Metropolis, pragniemy poinformować, iż wiadomość o potwierdzeniu tytułów obu gier powstała w wyniku nieporozumienia i jest nieprawdziwa. Wypowiedź Michała Kicińskiego zamieszczona w ostatnim numerze magazynu CD-Action została poddana dość niefortunnej edycji co w znaczącym stopniu zmieniło jej sens. Poniżej prezentujemy komentarz jakiego na temat zaistniałej sytuacji udzielił Michał:

„Wywiad został poddany edycji w CD-Action bez poinformowania mnie o tym, a po zmianach moja odpowiedź na temat planów studia znacząco zmieniła swój wydźwięk. Zdaje sobie sprawę, że mógłbym wyrazić się w sposób trochę bardziej klarowny, jest to mój błąd, który nie powinien się zdarzyć, gdyż udzielam wywiadów już od dawna i staram się na takie szczegóły uważać. Jednak fakt edycji tego pytania oraz umieszczenie w wywiadzie leadu od redakcji, który nie jest cytatem mojej wypowiedzi (a który jednoznacznie mówi o kontynuacji Wiedźmina) wypaczyło kwestię kolejnego projektu REDa i spowodowało sporo zamieszania. Niezależnie czyja to wina (a jest w tym także trochę mojej) za zamieszanie przepraszam (również za to, że sprostowanie publikujemy nie tak szybko jak należy;). Co zaś do najbardziej interesującej kwestii, czyli co z następnymi projektami od nas, to na odpowiedzi oficjalne trzeba będzie jeszcze trochę poczekać”

« Última modificación: Junio 18, 2009, 04:46:15 pm por Keth » En línea

Paweł Majak,PR & Community Manager

but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
CD Projekt RED Team

Orador

Primer dinero ganado

Propietario del juego

Heroin is so passe

Respuesta #1 en Junio 18, 2009, 03:18:11 pm
*leży na podłodze i turla się ze śmiechu*
Oj Eriash, naprawdę podłą masz tę robotę Cheesy

Joven brujo

Propietario del juego

"This is not Heroes...this is a Dark Knight"

Respuesta #2 en Junio 18, 2009, 03:32:08 pm
Pierwszy raz spowodowałem takie zamieszanie Cheesy
Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć Cheesy Ale jestem dumny Grin

chociaż jednocześnie trochę mi smutno,że jednak to nie W2 Sad

Piszę poprawnie po polsku.

Primer wyverno abatido

Propietario del juego

Rzyci za Zakon, bo Zakon to życie [w celibacie].

Respuesta #3 en Junio 18, 2009, 03:34:12 pm
Przez moją wiadomość tutaj sam Kiciński musiał się tłumaczyć Cheesy Ale jestem dumny Grin

To ty wyedytowales pytania w CD-Action? ;>

Jestem moderem. Cool

ArtistaHéroe

Primer wyverno abatido

Propietario del juego

Glug! Glug! MURLOC BOJOWY !

Respuesta #4 en Junio 18, 2009, 03:37:36 pm
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Wink

Arwil - Miszcz Ciętej Riposty

Joven brujo

Propietario del juego

Respuesta #5 en Junio 18, 2009, 03:41:16 pm
Ehm i ludzi z CD-A znów spaprali robotę . Bardzo przykre nieporozumienie . Ale pewnie nieprawidłowość ta dotyczy tylko daty Wink

Nie,ale ja to tutaj umieściłem,przez co oni to zauważyli i musieli to sprostować Cheesy

Orador

Primera kikimora abatida

Propietario del juego

Balcerowicz musi odejść. TurboDymoMan nie musi.

Respuesta #6 en Junio 18, 2009, 03:42:38 pm
Cholera, Socchi znowu bedzie tryumfował .

Primer wyverno abatido

Propietario del juego

Respuesta #7 en Junio 18, 2009, 03:50:59 pm

Nie,ale ja to tutaj umieściłem,przez co oni to zauważyli i musieli to sprostować Cheesy

Czyli gdyby nie ty, cale forum, wraz z REDami, żyło by w błogiej nieświadomości? :>
« Última modificación: Junio 18, 2009, 04:23:35 pm por Arwil, Bóg Chleba » En línea

Jestem moderem. Cool

Joven brujo

Propietario del juego

Respuesta #8 en Junio 18, 2009, 04:19:58 pm

Czyli gdyby nie ty, cle forum, wraz z REDami, żyło by w błogiej nieświadomości? :>

Dokładnie Cheesy

OradorExplorerHéroe

Versus Tavern & Forum
Versus Moderator
Primer dinero ganado

Propietario del juego

Respuesta #9 en Junio 18, 2009, 04:26:48 pm
Jak dla mnie, news znacznie przejrzyściej wygląda tak:

W związku z doniesieniami pojawiającymi się w ostatnim czasie w mediach na temat kolejnych projektów przygotowywanych przez studio CD Projekt RED oraz Metropolis, pragniemy poinformować, iż wiadomość o potwierdzeniu tytułów obu gier powstała w wyniku nieporozumienia i jest nieprawdziwa. Wypowiedź Michała Kicińskiego zamieszczona w ostatnim numerze magazynu CD-Action została poddana dość niefortunnej edycji co w znaczącym stopniu zmieniło jej sens. Poniżej prezentujemy komentarz jakiego na temat zaistniałej sytuacji udzielił Michał:

„Wywiad został poddany edycji w CD-Action bez poinformowania mnie o tym, a po zmianach moja odpowiedź na temat planów studia znacząco zmieniła swój wydźwięk. Zdaje sobie sprawę, że mógłbym wyrazić się w sposób trochę bardziej klarowny, jest to mój błąd, który nie powinien się zdarzyć, gdyż udzielam wywiadów już od dawna i staram się na takie szczegóły uważać. Jednak fakt edycji tego pytania oraz umieszczenie w wywiadzie leadu od redakcji, który nie jest cytatem mojej wypowiedzi (a który jednoznacznie mówi o kontynuacji Wiedźmina) wypaczyło kwestię kolejnego projektu REDa i spowodowało sporo zamieszania. Niezależnie czyja to wina (a jest w tym także trochę mojej) za zamieszanie przepraszam (również za to, że sprostowanie publikujemy nie tak szybko jak należy;). Co zaś do najbardziej interesującej kwestii, czyli co z następnymi projektami od nas, to na odpowiedzi oficjalne trzeba będzie jeszcze trochę poczekać”

Być może tylko mnie razi taki potok słów bez akapitów Wink

Dokładnie Cheesy

Przypomina mi się pewne przysłowie o nadziei.... Tongue

Primer wyverno abatido

Propietario del juego

Respuesta #10 en Junio 18, 2009, 04:28:28 pm
... matka wynalazków?

Jestem moderem. Cool

Primer dinero ganado

Propietario del juego

Hey...how you doin'?

Respuesta #11 en Junio 18, 2009, 04:50:27 pm
Na taki news każdy czekał od dawna

LEPIEJ WIDOCZNI , WIDOCZNIE LEPSI

GuíaOrador

Primer dinero ganado

Propietario del juego

Dr Zoidberg

Respuesta #12 en Junio 18, 2009, 05:19:45 pm
Czyli jednak dobrze, że sceptycznie odniosłem się do rewelacji w tamtym wywiadzie ^^. Przynajmniej się nie zawiodłem, tak jak to było podczas zawieszenia prac nad Powrotem Białego Wilka Wink.

Bibliotecario

Joven brujo

Propietario del juego

The Grand Master of evil Ninja Hamsters

Respuesta #13 en Junio 18, 2009, 06:29:27 pm
Mimo wszystko szkoda... Jedno małe przejęzyczenie/niedopowiedzenie wywołało taką falę nadziei...

@Eriash
Na pewno nie pracujecie nad Wiedźminem 2? Wystarczy popatrzeć jaki wielkie są nadzieje fanów. Może przemyślcie to jeszcze raz... Zwłaszcza, że "potwierdzenie" prac nad Wiedźminem 2 było dla wszystkich oczywistością.

Primer wyverno abatido

Propietario del juego

Respuesta #14 en Junio 18, 2009, 06:55:43 pm
Kryzys, panie, kryzys...

Jestem moderem. Cool

Ir a: