|

|
|
Dziecko niespodzianka
|
|
Odpowiedz #165 Sierpień 17, 2009, 03:53:59 |
|
Ciekawi mnie jaki to będzie projekt pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2009, 05:30:35 wysłane przez Wiedzmin, »
|
|
|
|
|
|

|
|
Dziecko niespodzianka
Chors z Lyrii Obrońca Driad Bloedegláeddyv
|
|
Odpowiedz #166 Sierpień 30, 2009, 09:11:48 |
|
Chciałbym żeby wiedźmin na konsole pojawił się jeszcze w tym roku (ale jestem chyba jak Jaskier czyli niepoważny) ale też nie chcę aby tytuł skończył jak moja 1 manga czyli kompletna stagnacja ( bo planuje XA kupić i ten tytuł jest u mnie numerem 1) ale jestem dobrej myśli a projekt będzie na pewno świetny skoro wersja pc zdobyła fanów nawet w KKW (Kraj Kwitnącej Wiśni
|
|
|
|
|
|
Dasz mi to co w domu po podróży zastaniesz a czego się się nie spodziewasz - PN Jestem obrońcą ludzi stworzonym przez ludzi i znienawidzonym bo jestem bestią by Blackberry
|
|
|
|

|
|
Młody Wiedźmin
Feainnewedd
|
|
Odpowiedz #167 Wrzesień 06, 2009, 04:11:45 |
|
Czy w końcu prace zostały ostatecznie wstrzymane, czy nie? Możemy liczyć na PBW?
|
|
|
|
|
|
"W każdym momencie czasu kryje się przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. W każdym momencie czasu kryje się wieczność."  by Keth
|
|
|
|

|
|
Próba Wiedźmińska
Mój fistaszek...
|
|
Odpowiedz #168 Wrzesień 06, 2009, 05:27:07 |
|
Ponoć niedługo mamy się czegoś dowiedzieć. Powiem Ci tylko,że oficjalnie nie wiemy nic,natomiast mniej oficjalnie projekt ma duże szanse na dokończenie 
|
|
|
|
|
|
Stać! Nie ruszać się! Upuściłem gdzieś mózg...
|
|
|
|

|
|
Młody Wiedźmin
Feainnewedd
|
|
Odpowiedz #169 Wrzesień 06, 2009, 06:16:29 |
|
No mam nadzieję, że dokończą... byłabym zawiedziona, gdyby z tego zrezygnowali.
|
|
|
|
|
|
"W każdym momencie czasu kryje się przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. W każdym momencie czasu kryje się wieczność."  by Keth
|
|
|
|

|
|
Próba Wiedźmińska
Mój fistaszek...
|
|
Odpowiedz #170 Wrzesień 06, 2009, 06:43:02 |
|
Jak większość z nas.W sumie to już mogliby coś oficjalnie powiedzieć w końcu do cholery od kwietnia już trochę czasu minęło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Młody Wiedźmin
|
|
Odpowiedz #171 Wrzesień 07, 2009, 10:33:35 |
|
Jak większość z nas.W sumie to już mogliby coś oficjalnie powiedzieć w końcu do cholery od kwietnia już trochę czasu minęło  A mieli wyjaśnić sprawę po miesiącu. Jak na razie czekam więc na Dragon Age: Origins.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Dziecko niespodzianka
|
|
Odpowiedz #172 Wrzesień 22, 2009, 06:23:14 |
|
to co z tym Wiedźminem na konsole??? wiadomo coś czy dalej to samo??? moim zdaniem powinni ogłosić swoje stanowisko w tej sprawie
|
|
|
|
|
|
"na pohybel ******"
|
|
|
|

|
|
Dziecko niespodzianka
|
|
Odpowiedz #173 Październik 03, 2009, 01:47:56 |
|
Wie ktoś co się dzieje z pracami nad grą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Pierwsze Pieniądze
Heroin is so passe
|
|
Odpowiedz #174 Październik 06, 2009, 07:52:26 |
|
http://www.gram.pl/news_8gPkH,i0_Co_z_Powrotem_Bialego_Wilka.htmlwg. Eriasha: Dalsze, oficjalne informacje na temat naszych planów odnoście Powrotu Białego Wilka zostaną opublikowane w najbliższym czasie Na gramie piszą, że raczej projekt przepadnie, ale kto wie, do premiery W2 daleko, więc może jednak zdecydują się RotWW uratować... (co by nie było głupim pomysłem, żeby konsolowcy dostali 'całą' historię, a nie od 2giej części)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Próba Wiedźmińska
Mój fistaszek...
|
|
Odpowiedz #175 Październik 10, 2009, 10:50:18 |
|
Wlasnie po raz enty przeczytalem material o rotww w PSX i pomyslalem:Kurcze za ta gre wylozylbym nawet 3 stowy.To wszystko zapowiadalo sie tak pieknie...Ale mysle,ze skoro 2 bedzie na konsolki to nad rotww dlubie juz jakis nowy zespol.Poza tym CDP juz jest na gieldzie,wiec chyba planujac ten zabieg chodzilo glownie o dokonczenie rotww.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Dziecko niespodzianka
Dark Side
|
|
Odpowiedz #176 Październik 30, 2009, 07:14:00 |
|
hmmm Ten " najbliższy czas " Coś sie ciągnie ... Czyż nie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Dziecko niespodzianka
|
|
Odpowiedz #177 Październik 30, 2009, 10:11:39 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Spamu Masakrator
Global Moderator
Pierwsza Zabita Strzyga
|
|
Odpowiedz #178 Październik 30, 2009, 11:04:54 |
|
marecklwielki, witaj serdecznie na forum  Więcej emot nie mogłeś użyć? Dwie by w zupełności wystarczyły. Wiedźmin w wersji PC jest dostępny na rynku od dwóch lat, Wiedźmin 2 zostanie zapowiedziany w nadchodzących miesiącach (został potwierdzony póki co). Powrót Białego Wielka to był port pierwszego Wiedźmina na konsole. Co z projektem dalej studio ma ogłosić w nadchodzących tygodniach. Następnym razem proszę o jakieś bardziej wylewne(bez kilograma emot) posty. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|