|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #165 le Août 17, 2009, 03:53:59 pm |
|
Ciekawi mnie jaki to będzie projekt pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
« Dernière édition: Août 17, 2009, 05:30:35 pm par Wiedzmin, »
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
Chors z Lyrii Obrońca Driad Bloedegláeddyv
|
|
Répondre #166 le Août 30, 2009, 09:11:48 pm |
|
Chciałbym żeby wiedźmin na konsole pojawił się jeszcze w tym roku (ale jestem chyba jak Jaskier czyli niepoważny) ale też nie chcę aby tytuł skończył jak moja 1 manga czyli kompletna stagnacja ( bo planuje XA kupić i ten tytuł jest u mnie numerem 1) ale jestem dobrej myśli a projekt będzie na pewno świetny skoro wersja pc zdobyła fanów nawet w KKW (Kraj Kwitnącej Wiśni
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Dasz mi to co w domu po podróży zastaniesz a czego się się nie spodziewasz - PN Jestem obrońcą ludzi stworzonym przez ludzi i znienawidzonym bo jestem bestią by Blackberry
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
Feainnewedd
|
|
Répondre #167 le Septembre 06, 2009, 04:11:45 pm |
|
Czy w końcu prace zostały ostatecznie wstrzymane, czy nie? Możemy liczyć na PBW?
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"W każdym momencie czasu kryje się przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. W każdym momencie czasu kryje się wieczność."  by Keth
|
|
|
|

|
|
1ère épreuve de sorceleur
Mój fistaszek...
|
|
Répondre #168 le Septembre 06, 2009, 05:27:07 pm |
|
Ponoć niedługo mamy się czegoś dowiedzieć. Powiem Ci tylko,że oficjalnie nie wiemy nic,natomiast mniej oficjalnie projekt ma duże szanse na dokończenie 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Stać! Nie ruszać się! Upuściłem gdzieś mózg...
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
Feainnewedd
|
|
Répondre #169 le Septembre 06, 2009, 06:16:29 pm |
|
No mam nadzieję, że dokończą... byłabym zawiedziona, gdyby z tego zrezygnowali.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"W każdym momencie czasu kryje się przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. W każdym momencie czasu kryje się wieczność."  by Keth
|
|
|
|

|
|
Mój fistaszek...
|
|
Répondre #170 le Septembre 06, 2009, 06:43:02 pm |
|
Jak większość z nas.W sumie to już mogliby coś oficjalnie powiedzieć w końcu do cholery od kwietnia już trochę czasu minęło 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
|
|
Répondre #171 le Septembre 07, 2009, 10:33:35 am |
|
Jak większość z nas.W sumie to już mogliby coś oficjalnie powiedzieć w końcu do cholery od kwietnia już trochę czasu minęło  A mieli wyjaśnić sprawę po miesiącu. Jak na razie czekam więc na Dragon Age: Origins.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #172 le Septembre 22, 2009, 06:23:14 pm |
|
to co z tym Wiedźminem na konsole??? wiadomo coś czy dalej to samo??? moim zdaniem powinni ogłosić swoje stanowisko w tej sprawie
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"na pohybel ******"
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #173 le Octobre 03, 2009, 01:47:56 pm |
|
Wie ktoś co się dzieje z pracami nad grą?
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1er prime
Heroin is so passe
|
|
Répondre #174 le Octobre 06, 2009, 07:52:26 pm |
|
http://www.gram.pl/news_8gPkH,i0_Co_z_Powrotem_Bialego_Wilka.htmlwg. Eriasha: Dalsze, oficjalne informacje na temat naszych planów odnoście Powrotu Białego Wilka zostaną opublikowane w najbliższym czasie Na gramie piszą, że raczej projekt przepadnie, ale kto wie, do premiery W2 daleko, więc może jednak zdecydują się RotWW uratować... (co by nie było głupim pomysłem, żeby konsolowcy dostali 'całą' historię, a nie od 2giej części)
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Mój fistaszek...
|
|
Répondre #175 le Octobre 10, 2009, 10:50:18 am |
|
Wlasnie po raz enty przeczytalem material o rotww w PSX i pomyslalem:Kurcze za ta gre wylozylbym nawet 3 stowy.To wszystko zapowiadalo sie tak pieknie...Ale mysle,ze skoro 2 bedzie na konsolki to nad rotww dlubie juz jakis nowy zespol.Poza tym CDP juz jest na gieldzie,wiec chyba planujac ten zabieg chodzilo glownie o dokonczenie rotww.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
Dark Side
|
|
Répondre #176 le Octobre 30, 2009, 07:14:00 pm |
|
hmmm Ten " najbliższy czas " Coś sie ciągnie ... Czyż nie ?
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #177 le Octobre 30, 2009, 10:11:39 pm |
|
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Spamu Masakrator
Global Moderator
1ère strige tuée
|
|
Répondre #178 le Octobre 30, 2009, 11:04:54 pm |
|
marecklwielki, witaj serdecznie na forum  Więcej emot nie mogłeś użyć? Dwie by w zupełności wystarczyły. Wiedźmin w wersji PC jest dostępny na rynku od dwóch lat, Wiedźmin 2 zostanie zapowiedziany w nadchodzących miesiącach (został potwierdzony póki co). Powrót Białego Wielka to był port pierwszego Wiedźmina na konsole. Co z projektem dalej studio ma ogłosić w nadchodzących tygodniach. Następnym razem proszę o jakieś bardziej wylewne(bez kilograma emot) posty. Dziękuję.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|
|