|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial
|
|
on April 24, 2009, 09:39:14 am |
|
Zapraszamy was dzisiaj do obejrzenia trzeciej i zarazem ostatniej części materiału na temat Powrotu Białego Wilka przygotowanego przez what2play.tv , w który, tym razem poruszony został temat fabuły naszej najnowszej produkcji. Video możecie zobaczyć TUTAJ
|
|
|
|
|
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #1 on April 24, 2009, 11:00:38 am |
|
Tak właściwie nic nowego się nie dowiedzieliśmy.  Ja tylko żałuje że nie będzie nawet jednego nowego questa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #2 on April 24, 2009, 04:08:17 pm |
|
Ja też żałuje że nic nowego nie wprowadzą  jakoś nie mogę uwierzyć w to że wszystko będzie nowe oprócz questów , bo jeżeli dodadzą coś nowego do "wyborów" geralta to dla mnie oznacza to że powinny być nowe zadania  na razie są to tylko słowa mam nadzieje że zmienie opinie jak zobaczę jakiś gameplay.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Sword
|
|
Reply #3 on April 24, 2009, 07:03:56 pm |
|
Jednego tylko nie mogę zrozumieć - dlaczego CDP daje ekskluzywne materiały serwisowi należącemu do Cenegi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Sword
EK nr 1359
|
|
Reply #4 on April 25, 2009, 07:03:16 am |
|
Pewnie nie mają aż tak ścisłej umowy z CDProjektem.... Zresztą nie róbmy monopolu, to źle robi na cały rynek ... Tak dla przykładu jeżeli jakaś zagraniczna gazeta napisze, że ma tajne wiadomości o nowym wieśku to co ?? Nie róbmy paranoi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial
|
|
Reply #5 on April 27, 2009, 08:42:48 am |
|
Jednego tylko nie mogę zrozumieć - dlaczego CDP daje ekskluzywne materiały serwisowi należącemu do Cenegi?
Primo, eksluzywny jest sam materiał video - treści w nim przedstawione były już wielokrotnie prezentowane w innych mediach . Secundo, what2play zgłosiło się do nas jak każda inna stacja i nie widzimy powodu, dla którego nie mielibyśmy im nie pozwolić robić materiału o naszej grze tylko z racji tego że sa powiązanie z Cenegą 
|
|
|
|
|
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1st Sword
|
|
Reply #6 on April 28, 2009, 04:17:04 pm |
|
Ogólnie, nieźle. Ale mam pytanie co do "Nie stopowania gry" a co za tym idzie, będzie wszystko się non stop rozkręcać i nie będzie takiej nudy jak akt 2, część trzeciego i czwarty. Więc jeśli gra na konsole będzie o wiele ciekawsza i lepiej rozwiązana, jest choć cień szansy że gracze na PC dostaną jakiś dodatek/patch który wprowadzi tą ulepszoną rozgrywkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
|
|
Reply #7 on April 28, 2009, 04:44:16 pm |
|
Ogólnie, nieźle. Ale mam pytanie co do "Nie stopowania gry" a co za tym idzie, będzie wszystko się non stop rozkręcać i nie będzie takiej nudy jak akt 2, część trzeciego i czwarty. Więc jeśli gra na konsole będzie o wiele ciekawsza i lepiej rozwiązana, jest choć cień szansy że gracze na PC dostaną jakiś dodatek/patch który wprowadzi tą ulepszoną rozgrywkę?
Jeśli podkręcą akcję to tylko w prologu i I akcie. "non stop rozkręcać i nie będzie nudy" Zaczynam rozumieć co mają na myśli niektórzy mówiąc o tępych konsolowcach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Elder Blood
1st Striga killed
****** ya all
|
|
Reply #8 on April 28, 2009, 06:21:00 pm |
|
nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
|
|
Reply #9 on April 29, 2009, 04:03:40 pm |
|
błagam, szanujmy choć trochę swój język. Wiele dobrego można powiedzieć o tym materiale wideo, ale na pewno nie to, że jest ekskluzywny :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Elder Blood
1st Striga killed
****** ya all
|
|
Reply #10 on April 30, 2009, 08:59:00 am |
|
ekskluzywny = na wyłączność w tym wypadku.
Ale teraz to i tak nie ma znaczenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Mutated Kid
|
|
Reply #11 on May 01, 2009, 02:51:55 pm |
|
w wiedźminie 2 mogli by dodać więcej realistycznych zwierząt np. mogli by zrobić pastwiska krów czy owiec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Young Witcher
Ten, któremu odpisał Miroslav Zamboch!
|
|
Reply #12 on May 02, 2009, 07:56:07 pm |
|
Podobno w fabule Powrotu Białego Wilka, ma się pojawić wątek wojny z Francją, ale nic nie jest jeszcze pewne. Jak się czegoś dowiem - dam Wam znać!
|
|
|
|
|
|
"Dobra Matko, źródło łaski, ocal naszych synów z wojny, Uchroń ich od strzał i mieczy, Niechaj ujrzą dzień spokojny..." - George R. R. Martin; "Starcie Królów"
|
|
|
|

|
|
Mutated Kid
|
|
Reply #13 on May 04, 2009, 02:48:16 pm |
|
możne w powrocie białego wilka w końcu wyjaśni się kto walczył z Geraltem w filmiku na samym końcu po przemowie jaskra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Kikimore Killed
|
|
Reply #14 on May 04, 2009, 05:29:18 pm |
|
możne w powrocie białego wilka w końcu wyjaśni się kto walczył z Geraltem w filmiku na samym końcu po przemowie jaskra
Jeśli w ogóle powstanie ROTWW to nie będzie on nic wyjaśniał. Będzie ta sama fabuła co do joty co na PC (małe zmiany w prologu i I akcie) ale powtarzam jeżeli Powrót kiedykolwiek powstanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|