Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
RSSRSS Forum Polskie | RSSRSS International Forum | November 21, 2009, 05:44:38 am *

Login with username, password and session length
Home Help Search Login Register News & Community

Author Topic: Powrót Białego Wilka na okładce PSX Extreme  (Read 2749 times)
« previous next »

Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial

Game Owner

on April 23, 2009, 10:25:16 am
Nie ucichły jeszcze komentarze pod newsem o wywiadach, jakich ostatnio udzielili REDzi w branżowych mediach, a w kioskach czeka już na Was kolejna porcja informacji o konsolowym Wiedźminie.

W najnowszym wydaniu PSX Extreme, oprócz okładki z jak zwykle „uśmiechniętym” Geraltem, znajdziecie kilkustronicowy artykuł, zawierający nowe fakty dotyczące gry. Dowiecie się z niego o zmianach w stosunku do wersji PC w kwestii alchemii, przydzielania talentów, nagród za wykonane questy i wielu innych. Dodam jeszcze, że całość została ozdobiona bogato screenami, z których część przygotowaliśmy specjalnie na potrzeby tego materiału.

Jak zawsze, kiedy ukazują się nowe informacje dotyczące Powrotu Białego Wilka, zachęcamy do lektury, a my idziemy kombinować jak zdobyć kolejną okładkę.

It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
CD Projekt RED Team

TechnologistSpeakerStory Teller

Forum Moderator
1st Vyvern Killed

Game Owner

Andrzej Kwiatkowski

Reply #1 on April 23, 2009, 10:32:36 am
swietnie. poczytam dzisiaj i pewnie zadam kilka nowych pytan do tekstu  Evil

Mutated Kid

Game Owner

Reply #2 on April 23, 2009, 10:42:22 am
"...z jak zwykle „uśmiechniętym” Geraltem...."

Muszę przyznać że to mnie rozwaliło  Grin

1st Blood

Reply #3 on April 23, 2009, 10:56:08 am
Po przeczytaniu tej wiadomośći wyruszam do sklepu, mam przeczucie że będzie na prawdę warto Wink a co do tej okładki to wygląda bardzo znajomo, chyba już ją gdzieś widziałem Mmm...

Child of Fate

Game Owner

Reply #4 on April 23, 2009, 11:27:18 am
Nie pozostaje mi nic innego jak udać się do kiosku Cheesy

1st Blood

Reply #5 on April 23, 2009, 02:28:07 pm
Takie małe pytanie mam, a mianowicie czy ten numer ukazał się dzisiaj?? Bo byłem w kilku kioskach i salonach prasowych i ani widu ani słychu Huh? Nawet jedna babka powiedziała że najbliższy numer jest za tydzień, już sam nie wiem o co chodzi Huh?, tak naprawde to nie napisaliście czy to dzisiaj czy w jakimś innym terminie

Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial

Game Owner

Reply #6 on April 23, 2009, 02:37:32 pm
Numer ukazał się juz kilka dni temu, wiem że Empikach na przykład już jest dostępny.

It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
CD Projekt RED Team

1st Blood

Reply #7 on April 23, 2009, 02:47:40 pm
Szkoda bo w moim mieście nie ma Empika, no ale dziwne też to że w innych sklepach go nie ma Huh? eee muszę przeprowadzić się do jakiegoś większego miasta Mmm... Dzięki za odpowiedź jutro będe szukał dalej.

SpeakerHerald

1st Earned Money

Game Owner

Reply #8 on April 23, 2009, 02:52:00 pm
Akurat ta grafika Geralta podoba mi się najmniej ze wszystkich promocyjnych renderów do tej pory. Geralt patrzy w jakiś nieokreślony punkt, zamiast na nas albo na coś, poza tym jest siny jak trup. Najlepsze okładki są jednak z niebieskim medalionem. Geralt wypadł tutaj blado, dosłownie i w przenośni Wink.
« Last Edit: April 23, 2009, 03:19:24 pm by M i k e » Logged

1st Sword

Game Owner

Dobre bo Polskie

Reply #9 on April 23, 2009, 05:15:00 pm
Nie chce rozprzestrzeniać piractwa ale zrobiłem skan tego numeru jeżeli ktoś nie ma jak kupić http://rapidshare.com/files/224755088/PSXExt141maj2009.rar . Jeżeli ktoś uzna to za piractwo niech mnie poinformuje albo poprostu skasuje post Wink
« Last Edit: April 23, 2009, 06:07:32 pm by Michax » Logged

News Messenger
CD Projekt RED
Mutated Kid

Game Owner

I bring orders. Orders from headquarter

Reply #10 on April 23, 2009, 07:30:56 pm
Szkoda bo w moim mieście nie ma Empika, no ale dziwne też to że w innych sklepach go nie ma Huh? eee muszę przeprowadzić się do jakiegoś większego miasta Mmm... Dzięki za odpowiedź jutro będe szukał dalej.

Może był w sklepach, ale jak ludzie zobaczyli okładkę, to cały nakład wykupili na pniu i po prostu się nie załapałeś.  Wink
CD Projekt RED Team

Young Witcher

Game Owner

Reply #11 on April 23, 2009, 07:34:12 pm
Takie małe pytanie mam, a mianowicie czy ten numer ukazał się dzisiaj?? Bo byłem w kilku kioskach i salonach prasowych i ani widu ani słychu Huh? Nawet jedna babka powiedziała że najbliższy numer jest za tydzień, już sam nie wiem o co chodzi Huh?, tak naprawde to nie napisaliście czy to dzisiaj czy w jakimś innym terminie
Ja mój # kupiłem w kiosku "Ruchu".

1st Blood

Reply #12 on April 23, 2009, 08:35:53 pm

Może był w sklepach, ale jak ludzie zobaczyli okładkę, to cały nakład wykupili na pniu i po prostu się nie załapałeś.  Wink
Całkiem możliwe, ale na pewno się nie poddam Wink

GuideSpeaker

1st Earned Money

Game Owner

Dr Zoidberg

Reply #13 on April 23, 2009, 08:46:23 pm
W czasopismo się zaopatrzę, ale nie ze względu na okładkę, ale ze względu na TREŚĆ Tongue. Btw ten Geralt wygląda bardziej jak jakiś posąg, niż osoba. Zbladł nam coś ostatnio ^^.

Child of Fate

Game Owner

Reply #14 on April 23, 2009, 11:18:11 pm
Niedawno doszła do mnie prenumerata. Nowy wiedźmin zapowiada się świetnie, a pomyśleć, że jeszcze PC'owego nie ukończyłem. Chyba mnie zmusicie do kupienia konsolowej wersji Wink. Chodź w sumie to dobrze bo z reguły PCtowcem nie jestem i gram na konsolach.

Jump to: