|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial
|
|
on April 23, 2009, 10:25:16 am |
|
Nie ucichły jeszcze komentarze pod newsem o wywiadach, jakich ostatnio udzielili REDzi w branżowych mediach, a w kioskach czeka już na Was kolejna porcja informacji o konsolowym Wiedźminie.  W najnowszym wydaniu PSX Extreme, oprócz okładki z jak zwykle „uśmiechniętym” Geraltem, znajdziecie kilkustronicowy artykuł, zawierający nowe fakty dotyczące gry. Dowiecie się z niego o zmianach w stosunku do wersji PC w kwestii alchemii, przydzielania talentów, nagród za wykonane questy i wielu innych. Dodam jeszcze, że całość została ozdobiona bogato screenami, z których część przygotowaliśmy specjalnie na potrzeby tego materiału. Jak zawsze, kiedy ukazują się nowe informacje dotyczące Powrotu Białego Wilka, zachęcamy do lektury, a my idziemy kombinować jak zdobyć kolejną okładkę.
|
|
|
|
|
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
Forum Moderator
1st Vyvern Killed
Andrzej Kwiatkowski
|
|
Reply #1 on April 23, 2009, 10:32:36 am |
|
swietnie. poczytam dzisiaj i pewnie zadam kilka nowych pytan do tekstu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Mutated Kid
|
|
Reply #2 on April 23, 2009, 10:42:22 am |
|
"...z jak zwykle „uśmiechniętym” Geraltem...." Muszę przyznać że to mnie rozwaliło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #3 on April 23, 2009, 10:56:08 am |
|
Po przeczytaniu tej wiadomośći wyruszam do sklepu, mam przeczucie że będzie na prawdę warto  a co do tej okładki to wygląda bardzo znajomo, chyba już ją gdzieś widziałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #4 on April 23, 2009, 11:27:18 am |
|
Nie pozostaje mi nic innego jak udać się do kiosku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #5 on April 23, 2009, 02:28:07 pm |
|
Takie małe pytanie mam, a mianowicie czy ten numer ukazał się dzisiaj?? Bo byłem w kilku kioskach i salonach prasowych i ani widu ani słychu  Nawet jedna babka powiedziała że najbliższy numer jest za tydzień, już sam nie wiem o co chodzi  , tak naprawde to nie napisaliście czy to dzisiaj czy w jakimś innym terminie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1st Witcher Trial
|
|
Reply #6 on April 23, 2009, 02:37:32 pm |
|
Numer ukazał się juz kilka dni temu, wiem że Empikach na przykład już jest dostępny.
|
|
|
|
|
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #7 on April 23, 2009, 02:47:40 pm |
|
Szkoda bo w moim mieście nie ma Empika, no ale dziwne też to że w innych sklepach go nie ma  eee muszę przeprowadzić się do jakiegoś większego miasta  Dzięki za odpowiedź jutro będe szukał dalej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Earned Money
|
|
Reply #8 on April 23, 2009, 02:52:00 pm |
|
Akurat ta grafika Geralta podoba mi się najmniej ze wszystkich promocyjnych renderów do tej pory. Geralt patrzy w jakiś nieokreślony punkt, zamiast na nas albo na coś, poza tym jest siny jak trup. Najlepsze okładki są jednak z niebieskim medalionem. Geralt wypadł tutaj blado, dosłownie i w przenośni  .
|
|
|
|
« Last Edit: April 23, 2009, 03:19:24 pm by M i k e »
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Sword
Dobre bo Polskie
|
|
Reply #9 on April 23, 2009, 05:15:00 pm |
|
Nie chce rozprzestrzeniać piractwa ale zrobiłem skan tego numeru jeżeli ktoś nie ma jak kupić http://rapidshare.com/files/224755088/PSXExt141maj2009.rar . Jeżeli ktoś uzna to za piractwo niech mnie poinformuje albo poprostu skasuje post
|
|
|
|
« Last Edit: April 23, 2009, 06:07:32 pm by Michax »
|
|
|
|
|
|

|
|
News Messenger
CD Projekt RED
Mutated Kid
I bring orders. Orders from headquarter
|
|
Reply #10 on April 23, 2009, 07:30:56 pm |
|
Szkoda bo w moim mieście nie ma Empika, no ale dziwne też to że w innych sklepach go nie ma  eee muszę przeprowadzić się do jakiegoś większego miasta  Dzięki za odpowiedź jutro będe szukał dalej. Może był w sklepach, ale jak ludzie zobaczyli okładkę, to cały nakład wykupili na pniu i po prostu się nie załapałeś. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #11 on April 23, 2009, 07:34:12 pm |
|
Takie małe pytanie mam, a mianowicie czy ten numer ukazał się dzisiaj?? Bo byłem w kilku kioskach i salonach prasowych i ani widu ani słychu  Nawet jedna babka powiedziała że najbliższy numer jest za tydzień, już sam nie wiem o co chodzi  , tak naprawde to nie napisaliście czy to dzisiaj czy w jakimś innym terminie Ja mój # kupiłem w kiosku "Ruchu".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Blood
|
|
Reply #12 on April 23, 2009, 08:35:53 pm |
|
Szkoda bo w moim mieście nie ma Empika, no ale dziwne też to że w innych sklepach go nie ma  eee muszę przeprowadzić się do jakiegoś większego miasta  Dzięki za odpowiedź jutro będe szukał dalej. Może był w sklepach, ale jak ludzie zobaczyli okładkę, to cały nakład wykupili na pniu i po prostu się nie załapałeś.  Całkiem możliwe, ale na pewno się nie poddam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1st Earned Money
Dr Zoidberg
|
|
Reply #13 on April 23, 2009, 08:46:23 pm |
|
W czasopismo się zaopatrzę, ale nie ze względu na okładkę, ale ze względu na TREŚĆ  . Btw ten Geralt wygląda bardziej jak jakiś posąg, niż osoba. Zbladł nam coś ostatnio ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Reply #14 on April 23, 2009, 11:18:11 pm |
|
Niedawno doszła do mnie prenumerata. Nowy wiedźmin zapowiada się świetnie, a pomyśleć, że jeszcze PC'owego nie ukończyłem. Chyba mnie zmusicie do kupienia konsolowej wersji  . Chodź w sumie to dobrze bo z reguły PCtowcem nie jestem i gram na konsolach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|