|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1ère épreuve de sorceleur
|
|
le Avril 21, 2009, 03:38:21 pm |
|
Dzisiaj mamy dla was kolejny artykuł wprowadzający do świata Wiedźmina. Tym razem Jaskier opowie Nam o Warowni Starego Morza, szerzej znanej jako Kaer Morhen, czyli legendarnej siedzibie Wiedźminów.Artykuł znajdziecie TUTAJ
|
|
|
|
|
Journalisée
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
|
|
Répondre #1 le Avril 21, 2009, 05:46:47 pm |
|
No, no, no. Panie KArolu jestem pod wrażeniem. Ciekawi mnie ten uczniak Vesemira. Hmmm 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #2 le Avril 21, 2009, 05:58:28 pm |
|
Podoba mi się ten opis.  Mam nadzieję, że Kaer Morhen pojawi się (także  ) w Wiedźminie 2 lub nawet w dodatku 
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 21, 2009, 06:09:03 pm par Jagol »
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!
|
|
Répondre #3 le Avril 21, 2009, 06:00:44 pm |
|
Podoba mi się ten opis.  Mam nadzieję, że Kaer Morhen pojawi się w Wiedźminie 2 lub nawet w dodatku  Z tego co pamietam to pojawilo sie zarowno w "jedynce" jak i dodatku "Cena neutralnosci".
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro... 
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #4 le Avril 21, 2009, 06:06:38 pm |
|
Nie powiedziałem, że się nie pojawiło, ale że mam nadzieję, że w kolejnych odsłonach także się pojawi 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!
|
|
Répondre #5 le Avril 21, 2009, 06:08:36 pm |
|
Nie powiedziałem, że się nie pojawiło, ale że mam nadzieję, że w kolejnych odsłonach także się pojawi  O. Racja  Sry - czytanie ze zrozumieniem sie klania... Pzdr 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro... 
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #6 le Avril 21, 2009, 06:16:19 pm |
|
 Chciałem jeszcze ustosunkować się do słów z opisu " gdyż widok, delikatnie mówiąc, nie należy do majestatycznych. " Dla mnie same góry, w których znajduje się twierdza, są majestatyczne, a dorzucając do tego klimatyczne, stare ruiny, otrzymujemy niezapomniany widok.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1er sang
|
|
Répondre #7 le Avril 21, 2009, 06:44:34 pm |
|
NIeźle, wasza kampania nabiera tępa coraz częściej różne wpisy publikujecie, tak trzymać  Mam pytanie, czy Jaskier zawsze będzie "opowiadać' nam o świecie Wiedźmina ?? Bo jeżeli teksty będą pojawiać się co tydzień do czasu premiery to tematy mu się skończą 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
News Messenger
CD Projekt RED
Enfant en mutation
I bring orders. Orders from headquarter
|
|
Répondre #8 le Avril 21, 2009, 07:55:55 pm |
|
Spokojnie, mamy plan awaryjny, który zakłada poświęcenie oddzielnego artykułu każdemu drzewku i kępce trawy tak, żeby aż do premiery ukazywał się cotygodniowy artykuł. 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1er sang
|
|
Répondre #9 le Avril 21, 2009, 08:19:50 pm |
|
Ufff, to dobrze bo już się bałem że będzie inaczej, lubię jak dbacie o szczegóły 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère kikimorrhe tuée
|
|
Répondre #10 le Avril 21, 2009, 08:51:56 pm |
|
A mnie najbardziej podoba się obrazeczek. Właśnie takie Kaer Morhen wyobrażałem sobie, odpalając po raz pierwszy wiedźmina. Szkoda, że wyszło inaczej. To w grze było zbyt... równinne, góry były widoczne tylkow ooddali. Niemniej cała historyjka całkiem udana, czekam do następnego wtorku, na coś jeszcze lepszego 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1ère wyvern tuée
The Witcher Global Ambassador
|
|
Répondre #11 le Avril 21, 2009, 09:18:56 pm |
|
Spokojnie, mamy plan awaryjny, który zakłada poświęcenie oddzielnego artykułu każdemu drzewku i kępce trawy tak, żeby aż do premiery ukazywał się cotygodniowy artykuł.  No i cały misterny plan popsułeś....
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
|
|
Répondre #12 le Avril 21, 2009, 09:22:47 pm |
|
A mnie najbardziej podoba się obrazeczek. Właśnie takie Kaer Morhen wyobrażałem sobie, odpalając po raz pierwszy wiedźmina. Szkoda, że wyszło inaczej. To w grze było zbyt... równinne, góry były widoczne tylkow ooddali. Niemniej cała historyjka całkiem udana, czekam do następnego wtorku, na coś jeszcze lepszego  Musiały być równinne skoro było tam sporych rozmiarów jezioro lub morze.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Emerytowany grododzierżca Wyzimy
|
|
Répondre #13 le Avril 21, 2009, 09:58:15 pm |
|
Musiały być równinne skoro było tam sporych rozmiarów jezioro lub morze.
Sagę w sumie dawno czytałem ale jak raz nie pamiętam gdzie było morze/jezioro w pobliżu Kaer Morhen.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"Cóż może zmienić naturę człowieka?"
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Edycja Kolekcjonerska nr 2195
|
|
Répondre #14 le Avril 22, 2009, 08:44:34 am |
|
Musiały być równinne skoro było tam sporych rozmiarów jezioro lub morze.
Sagę w sumie dawno czytałem ale jak raz nie pamiętam gdzie było morze/jezioro w pobliżu Kaer Morhen. Odpowiem Ci - w przeszłości. Kaer Morhen - warownia starego morza.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|