Benvenuto! Accedi o registrati.
Hai dimenticato l'e-mail di attivazione?
RSSRSS Forum Polskie | RSSRSS International Forum | Novembre 21, 2009, 08:18:38 am *

Accesso con nome utente, password e durata della sessione
Indice Aiuto Ricerca Accedi Registrati Notizie e sito della community

Autore Discussione: A trzeciego dnia stworzył...logo  (Letto 1412 volte)
« precedente successivo »
Scollegato

Marketing Coordinator
CD Projekt RED
Primo processo del Witcher

Possessore del gioco

inserita: Aprile 16, 2009, 02:41:40 pm
Otrzymaliśmy od was wiele pozytywnych komentarzy odnośnie nowego logo Powrotu Białego Wilka – dziękujemy za wszystkie otrzymane opinie i jednoczesnie cieszymy się, że tak bardzo przypadło Wam ono do gustu! Dzisiaj, na naszym oficjalnym blogu, Benedykt Szneider opowiada o tym jak wyglądał proces jego tworzenia, a także, czym inspirował się w czasie prac. Jakby tego było mało, udowodni nam, że Wiedźmin i kebab mogą mieć ze sobą coś wspólnego…

Aby przekonać się, co to jest, wejdźcie na naszego bloga, którego znajdziecie pod adresem http://wiedzmin.blox.pl

It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
CD Projekt RED Team
Scollegato

RedattoreOratore

Primi soldi guadagnati

Possessore del gioco

Risposta #1 inserita: Aprile 16, 2009, 03:42:48 pm
Fajny i ciekawy tekst, oby takich więcej Wink.
Scollegato

Figlio del destino

Possessore del gioco

Risposta #2 inserita: Aprile 16, 2009, 07:07:22 pm
Niezły, niezły.

Primo sangue

Risposta #3 inserita: Aprile 16, 2009, 08:09:07 pm
Tsa ciekawe, ale kiedy pokażecie coś konkretnego Huh?  Wiecie kiedy możemy się spodziewać jakiegoś gamplaya albo cuś Wink no chociaż prawdziwe nie podretuszowane screeny Wink
Scollegato

TecnicoStory Teller

Giovane Witcher

Possessore del gioco

Paweł Bieniasz

Risposta #4 inserita: Aprile 16, 2009, 09:29:28 pm
Tsa ciekawe, ale kiedy pokażecie coś konkretnego Huh?  Wiecie kiedy możemy się spodziewać jakiegoś gamplaya albo cuś Wink no chociaż prawdziwe nie podretuszowane screeny Wink

Nie podretuszowane screeny przed premeirą:D Zgłupiałeś?Cheesy Nawet Ifrit takich nie daje:D:D (prawie jak żart.....). Bardzo ciekawy artukuł zwłaszcza dla mnie, bo takimi rzeczami ostatnio dość często przychodzi mi się zajmować:) Ciekawi mnie parę spraw:) Np... wersja końcowa loga z tekturą to graficzka bitmapowa juz. Ciekawi mnie jaki rozmiar i rozdzielczość macie jej największą.

Mi się logo bardzo podoba. Jest silne wizualnie. Dużo bardziej daje po oczach niż stare logo. Jest bardziej wyraziste, bezbłędnie zaprojektowane. Dużo lepiej wyglądają światła między literkami niż w starym. Do "c" można mieć drobne zastrzeżenia, bo może kojarzyć się z "t", ale, że "t" jest zaraz obok to widac różnice. Pozatym nie widzę lepszej alternatywy dla tego "c". Ja wygłaszam same ahy i ehy jak głupi, ale naprawde mi się podobają wasze "grafiki marketingowe" i ich styl.

P.S. Rozważam kupno X360:P Tylko musze troche popracować... na niego. Należe do tych świrów, którzy dla Wiedźminka kupili lepszy komputer:P i pewnie teraz kupią konsole:P
« Ultima modifica: Aprile 16, 2009, 09:32:39 pm da Alaris (Pauvell) » Registrato

Scollegato

Bambino mutante

Possessore del gioco

Edycja Kolekcjonerska Nr 461

Risposta #5 inserita: Aprile 16, 2009, 11:48:09 pm
Otrzymaliśmy od was...   ...przypadło Wam...
Albo do czytelników zwracaj się z widocznym w pisowni szacunkiem, albo nie (rozumiem - choć się z nim nie zgadzam - pogląd, głoszący że wszelkie Tobie, Ciebie, Wam itd. itp. mogą w takim miejscu wyglądać pretensjonalnie). Ale bądź w tym wyborze konsekwentny. Chyba, że to nie tyle świadomy wybór co niedbalstwo.

Primo sangue

Risposta #6 inserita: Aprile 17, 2009, 10:13:14 am

Nie podretuszowane screeny przed premeirą:D Zgłupiałeś?Cheesy Nawet Ifrit takich nie daje:D:D (prawie jak żart.....).
P.S. Rozważam kupno X360:P Tylko musze troche popracować... na niego. Należe do tych świrów, którzy dla Wiedźminka kupili lepszy komputer:P i pewnie teraz kupią konsole:P
W sumie racja, kto by pokazywał normalne scrreny pół roku przed premierą, to było by samobójstwo Cheesy ( nie mam na myśli wiedźmina, wierzę że jest inaczej Wink ) pełno było gier które by w ten sposób nie sprzedały się.  Wink A jeśli chodzi o xboxa to już nie muszę tego robić bo pracowałem całe poprzednie wakacje żeby kupić gta 4 i inne gierki Wink Uwiez mi że jak kupisz za swoje cięzko zapracowane pieniądze to satysfakcja będzie o wiele większa. NIezłą miałem radochę jak wyszło gta na pc Grin
« Ultima modifica: Aprile 17, 2009, 11:01:11 am da jeff00 » Registrato

Scollegato

Oratore

Zasłużony
Primi soldi guadagnati

Possessore del gioco

..::0::7::1::5::..

Risposta #7 inserita: Aprile 19, 2009, 10:27:52 pm
Tekst ciekawy, zawsze lubiłem dowiadywać się o takich, w sumie mało istotnych, ciekawostkach dotyczących gier. Ale "stare" logo podoba mi się dużo bardziej i zdania nie zmienię Cheesy.

Scollegato

Prima spada

Possessore del gioco

Nigga please...

Risposta #8 inserita: Aprile 20, 2009, 02:36:16 pm
Dobrze, że staracie tworzyć się artykuły nie powiązane bezpośrednio z samą grą, przybliża to nam, graczom zwykle bezosobową masę Projektantów zajmujących się upragnionym tytułem, pozdrawiam!
Every story must have an ending. We only decide whether it's good or bad...    -    Anonymous
Scollegato

OratoreEroe

Prima viverna uccisa

Possessore del gioco

Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!

Risposta #9 inserita: Aprile 20, 2009, 02:56:59 pm
Citazione
Benedykt Szneider jest odpowiedzialny za wizerunek marki i assety marketingowe Wiedźmina, zarówno w przypadku druku, jak i zamieszczenia na stronach internetowych. Stworzył wszystkie grafiki użyte w kampanii marketingowej Edycji Rozszerzonej oraz Powrotu Białego Wilka. Był autorem GUI i dyrektorem artystycznym gry Wiedźmin: Versus. Jest współzałożycielem studia projektanckiego Bitter Lix.

I faktycznie w dzialalnosci owego studia widac wybitnie nawiazania do Wiedzmina...
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro...

Scollegato

Primo sangue

Possessore del gioco

Risposta #10 inserita: Aprile 20, 2009, 03:31:53 pm
Super logo Grin.Widać że chłopaki mają ciekawe pomysły Smiley
Ważniejsze od słuchania prawdy jest mówienie prawdy.Platon
Po co kłamać, skoro wystarczy mówić prawdę, żeby nam nie wierzono.
Guy de Maupassant.

Vai a: