|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1ère épreuve de sorceleur
|
|
le Avril 03, 2009, 10:34:37 am |
|
Zgodnie z naszymi wcześniejszymi obietnicami, udostępniamy wam dzisiaj dwa utwory muzyczne, skomponowane przez Adama Skorupę – autora muzyki do gry Wiedźmin. Pierwszy z nich to długo wyczekiwana muzyka użyta w trailerze przygotowanym z okazji sprzedania miliona kopii Wiedźmina na całym świecie. Możecie ją pobrać klikając w TEN LINK. Druga natomiast to ‘jeszcze ciepły’ hit sprzed dwóch dni, czyli 8-bitowa wersja głównego motywu z Wiedźmina, która Scorpik stworzył specjalnie na potrzeby ‘Tajemniczych Sekretów’. Możecie ją pobrać klikając w TEN LINK.
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 03, 2009, 10:45:26 am par PanKarol »
|
Journalisée
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1ère kikimorrhe tuée
Lacho calad! Drego morn!
|
|
Répondre #1 le Avril 03, 2009, 11:11:23 am |
|
Hmmm jakoś te linki nie działają  PanKarol raczy żartować aprilis już był. Edit Niestety wina leży po stronie mojego łącza internetowego lub przeglądarki. Po powrocie do domu sprawdzę na innym komputerze. IE7 nie może nawiązać połączenia z stroną do której odnosi się link. Edit 2 W domu na zwykłym łączu wszystko idzie dobrze. Muzyczka bardzo fajna wielkie dzięki Redzi 
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 03, 2009, 03:19:04 pm par [DN]bartek27 »
|
Journalisée
|
Ratujmy Robaczki... tak szybko odchodzą. [C] Atherion

|
|
|
|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
|
|
Répondre #2 le Avril 03, 2009, 11:29:57 am |
|
Hmmm jakoś te linki nie działają  PanKarol raczy zartować aprilis już był. Jesteś pewien ? Sprawdzaliśmy je i wszystko działało w porządku. Dostajesz jakiś komunikat błędu ?
|
|
|
|
|
Journalisée
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Wiecie, gdzie mnie szukać.
|
|
Répondre #3 le Avril 03, 2009, 11:31:22 am |
|
Hmmm jakoś te linki nie działają  PanKarol raczy zartować aprilis już był. Jak nie działają? Świetnie działają...  Thank you very much  Edit: Ach, normalnie uwielbiam dźwięki wydawane przez Commodore, całe dzieciństwo staje mi przed oczyma... 
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 03, 2009, 11:37:05 am par Host! Host! Host! »
|
Journalisée
|
 I'm a poor lonesome cowboy, I'm a long long way from home...
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
Paweł Bieniasz
|
|
Répondre #4 le Avril 03, 2009, 11:44:24 am |
|
Niektóre sieci mają poblokowane porty obsługujące ftp... jak ja mam. No ale mam za to za darmo internet... 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère wyvern tuée
Rzyci za Zakon, bo Zakon to życie [w celibacie].
|
|
Répondre #5 le Avril 03, 2009, 01:14:08 pm |
|
Hura! REDzi, mój wskaźnik fanatycznego uwielbienia waszego studia niebezpiecznie zwyżkuje... 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Jestem moderem.  
|
|
|
|

|
|
Up the Irons!!
|
|
Répondre #6 le Avril 03, 2009, 01:31:14 pm |
|
No nareszcie! Zaczyna się muzykowe uzupełnianie  Jedyne czego mi szkoda, to że jeszcze nie daliście muzyki ze zwiastuna  (teraz się zorientowałem, że utwór rocznicowy, to swoisty mix właśnie tego utworu  ) Tak czy siak, cieszmy się!  Scorpik to mój idol!
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 03, 2009, 01:33:06 pm par Duszan »
|
Journalisée
|
"Trzymam kciuki za to byś wytrwał w swym postanowieniu a efekty tej twórczości przynosily Ci coraz wiecej satysfakcji. Pisanie muzyki to piękna rzecz...nic dodac nic ujać... ten szczęśliwy, który może to czynić!" Adam Skorupa
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
Ten, któremu odpisał Miroslav Zamboch!
|
|
Répondre #7 le Avril 04, 2009, 09:16:04 am |
|
Muzyka, muzyka - uwielbiam muzykę Adama Skorupy!
A mam takie pytanie - jest pewien utwór, którego nigdzie znaleźć nie mogę (albo źle szukam) - to utwór, który gra w czasie walki, taki dynamiczny, dużo w nim elektroniki, niemal "techniawowy", na pewno kojarzycie! Czy ktoś byłby uprzejmy dać mi doń jakiegoś linka, albo coś? Byłbym niezmiernie wdzięczny!
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"Dobra Matko, źródło łaski, ocal naszych synów z wojny, Uchroń ich od strzał i mieczy, Niechaj ujrzą dzień spokojny..." - George R. R. Martin; "Starcie Królów"
|
|
|
|

|
|
Up the Irons!!
|
|
Répondre #8 le Avril 04, 2009, 09:47:26 am |
|
Pewnie chodzi o mus_bat_boss1  Wiedźmin -> Data -> music -> mus_bat_boss1
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"Trzymam kciuki za to byś wytrwał w swym postanowieniu a efekty tej twórczości przynosily Ci coraz wiecej satysfakcji. Pisanie muzyki to piękna rzecz...nic dodac nic ujać... ten szczęśliwy, który może to czynić!" Adam Skorupa
|
|
|
|

|
|
Jeune sorceleur
Ten, któremu odpisał Miroslav Zamboch!
|
|
Répondre #9 le Avril 04, 2009, 10:05:59 am |
|
Nawet nie wiedziałem, że tak można! Dzięki!:D
|
|
|
|
|
Journalisée
|
"Dobra Matko, źródło łaski, ocal naszych synów z wojny, Uchroń ich od strzał i mieczy, Niechaj ujrzą dzień spokojny..." - George R. R. Martin; "Starcie Królów"
|
|
|
|

|
|
1ère épée
Nigga please...
|
|
Répondre #10 le Avril 04, 2009, 11:17:41 am |
|
Swietny utwór, długo czekałem od czasu trailera  Dzięki 
|
|
|
|
|
Journalisée
|
Every story must have an ending. We only decide whether it's good or bad... - Anonymous
|
|
|
|

|
|
Enfant du destin
|
|
Répondre #11 le Avril 05, 2009, 10:08:24 am |
|
gdyby scorpik wstawił jeszcze muzykę z trailera do "Powrotu Białego Wilka" byłbym bardzo wdzięczny, oczywiście jeśli to w ogóle jest możliwe pozdrawiam
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
Enfant en mutation
|
|
Répondre #12 le Avril 06, 2009, 01:29:11 pm |
|
Mam pytanie (/prośbę) - czy mogli byście wrzucić te utwory na inny serwer, bo ftp nie chcą mi niestety chodzić.  Edit: Dzięki Nme - ciekawa stronka i wszystkie utwory warte przesłuchania. Teraz przyznać się, kogo dane są podłożone "birthday September 27, 1974", bo nie znana była do tej pory data urodzenia Wiesia. 
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 06, 2009, 08:09:52 pm par garbarz »
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
News Messenger
1ère épée
I bring orders. Orders from headquarters.
|
|
Répondre #13 le Avril 06, 2009, 03:46:37 pm |
|
@Garbarz: Pliki są jeszcze dostępne na naszym profilu na imeem.com. O tu:http://www.imeem.com/witchergame Jest tam też całkiem spory i zdatny do przesłuchania fragment Wieedźmińskiego OST. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Journalisée
|
|
|
|
|

|
|
1ère kikimorrhe tuée
|
|
Répondre #14 le Avril 06, 2009, 10:24:51 pm |
|
Ten utwór z Tajemniczych Sekretów przypomniał mi stare dobre czasy.
|
|
|
|
« Dernière édition: Avril 24, 2009, 10:04:20 am par McSloniu »
|
Journalisée
|
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|