|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1. Witcher próba
Nem: 
|
|
Dátum április 02, 2009, 10:46:05 am |
|
Z przykrością informujemy, iż ze względu na zbyt duże zainteresowanie naszym nowym projektem i presje psychiczną tym wywołaną, zmuszeni byliśmy wstrzymać prace nad Tajemniczymi Sekretami. Z pełną odpowiedzialnością, zarazem głębokim smutkiem przyznaję, iż nie była to decyzja prosta. Poświęciliśmy tej grze bardzo dużo swojego czasu i pracy, nie mniej w zaistniałych okolicznościach nie mieliśmy innego wyboru. Liczymy na Waszą wyrozumiałość i zrozumienie w tej kwestii. Ekipa CD Projekt REDA teraz na poważnie. Oczywiście ‘ Tajemnicze Sekrety’ były Prima Aprilisowym żartem przygotowanym przez REDa. Mamy nadzieję, że przypadł on wam do gustu i wywołał, chociaż na chwilę uśmiech na twarzy. Jeżeli nie, to obiecujemy, że za rok postaramy się bardziej  Tymczasem zapraszamy na naszego NOWEGO OFICJALNEGO POLSKIEGO BLOGA, na którym przedstawiliśmy kulisy powstawania ten ‘Rewolucyjnej Produkcji’. Adres tego bloga to http://wiedzmin.blox.pl .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt kikimór
Nem: 
Edycja Kolekcjonerska nr 1460
|
|
Válasz #1 Dátum április 02, 2009, 02:20:25 pm |
|
Nieee! Ja już zamówiłem konsolę! Teraz musicie mi zwrócić pieniądze! Sporo ludzi było w to zamieszane 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: április 02, 2009, 02:26:17 pm írta mBartek »
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Megcsonkított kölyök
Nem: 
|
|
Válasz #2 Dátum április 02, 2009, 03:04:11 pm |
|
Obwieszczeniem tym zasmuciliście rzesze fanów, którzy już czekali na kolejne informacje dotyczące tej produkcji. Lecz cóż począć - gratuluję świetnego pomysłu (może go jeszcze wykorzystacie)... a teraz bierzcie się w końcu do toboty nad Wiedźminem 2. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
The Witcher Global Ambassador
|
|
Válasz #3 Dátum április 02, 2009, 03:13:42 pm |
|
Nieee! Ja już zamówiłem konsolę! Teraz musicie mi zwrócić pieniądze! Sporo ludzi było w to zamieszane  A jaką konsolę ? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt kikimór
Nem: 
Edycja Kolekcjonerska nr 1460
|
|
Válasz #4 Dátum április 02, 2009, 03:37:23 pm |
|
Nieee! Ja już zamówiłem konsolę! Teraz musicie mi zwrócić pieniądze! Sporo ludzi było w to zamieszane  A jaką konsolę ?  Tą "jeszcze następnej generacji" - dokładniej to PSP2 Slim Turbo
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Good News Coordinator
CD Projekt RED
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
The Witcher Global Ambassador
|
|
Válasz #5 Dátum április 02, 2009, 04:01:35 pm |
|
Nieee! Ja już zamówiłem konsolę! Teraz musicie mi zwrócić pieniądze! Sporo ludzi było w to zamieszane  A jaką konsolę ?  Tą "jeszcze następnej generacji" - dokładniej to PSP2 Slim Turbo My celowaliśmy w Atari ST 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Paweł Majak,PR & Community Manager
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
|
|
|
|

|
|
1. Kard
|
|
Válasz #6 Dátum április 02, 2009, 07:06:44 pm |
|
O nie! A jak tak liczyłem na system decyzji i niekonsekwencji. Od dawna marzyłem o czymś takim. No i te unikalne kierunki w lewo i prawo 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Pénzkereset
Nem: 
|
|
Válasz #7 Dátum április 02, 2009, 08:00:03 pm |
|
Jak mogliście mi coś takiego zrobić. Najpierw nakręciliście hype, a później ot tak cała nadzieja zniknęła. Nie kupię już żadnej Waszej gry, do września.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
Emerytowany grododzierżca Wyzimy
|
|
Válasz #8 Dátum április 02, 2009, 08:02:39 pm |
|
A ja już chciałem wykupić pre-order na ten płatny dodatek "w górę i w dół"! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Cóż może zmienić naturę człowieka?"
|
|
|
|

|
|
Megcsonkított kölyök
Nem: 
|
|
Válasz #9 Dátum április 02, 2009, 09:45:59 pm |
|
wejdźcie na http://test.4free.pl/user/450605są tam testy robione prze zemnie o grze wiedźmin Trzeci post o tej samej treści - ostrzeżenie za spam. Jeszcze jeden post w tym stylu, i masz z miejsca bana. Dziękuję za uwagę. I.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: április 02, 2009, 10:27:13 pm írta Iwona »
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Fiatal Witcher
Nem: 
Ten, któremu odpisał Miroslav Zamboch!
|
|
Válasz #10 Dátum április 03, 2009, 09:35:45 am |
|
No to mamy pierwszą poważną wpadkę Redów.
Zawieszenie takiego projektu, na tym poziomie zaawansowania technologicznego powinno być zabronione ustawowo. Redzi zagrali nam na nosie. Ale rozumiem, że dla tej firmy szacunek dla opinii społeczności graczy i pasjonatów Wiedźmina, to jedynie ulotne echo. Faktycznie - kto by się nami przejmował - jesteśmy jedynie workiem pieniędzy, z którego można czerpać, a gdy się wyczerpie - wyrzucić jak stary but. Zgoda, Redzi - postępujcie tak dalej, tylko pamiętajcie, że z czasem nawet najbardziej oddani fani opuszczą Was - nie robi się takich rzeczy.
BEZ poważania!
Seth, herbu Sulima.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: április 03, 2009, 09:37:21 am írta Seth of Sulima »
|
Naplózva
|
"Dobra Matko, źródło łaski, ocal naszych synów z wojny, Uchroń ich od strzał i mieczy, Niechaj ujrzą dzień spokojny..." - George R. R. Martin; "Starcie Królów"
|
|
|
|

|
|
1. Meggyilkolt vyvern
Nem: 
Rzyci za Zakon, bo Zakon to życie [w celibacie].
|
|
Válasz #11 Dátum április 03, 2009, 10:21:17 am |
|
[''presje'' --> presję  ] NIEEEEE!!!! DLACZEEEEEEEGOOO?! REDzi... No nie mam słów po prostu. To jest... Nie, naprawdę... Ech.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Jestem moderem.  
|
|
|
|

|
|
1. Kard
Nem: 
Nigga please...
|
|
Válasz #12 Dátum április 04, 2009, 11:19:15 am |
|
Jestem wami rozczarowany. Porzucać projekt, który praktycznie od fazy koncepcji był murowanym hitem? Ale rozumiem, że gra była aż tak dobra, że sukces przyszedłby za łatwo, a wy lubicie wyzwania 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Every story must have an ending. We only decide whether it's good or bad... - Anonymous
|
|
|
|

|
|
1. Vér
Nem: 
|
|
Válasz #13 Dátum április 08, 2009, 02:59:14 pm |
|
Tak pomysł był zajebisty, według mnie najlepszy żart prima aprilisowy w tym roku  . Filmiki na wp poprostu mnie rozbrajają  oskar za niesamowitą gre aktorską!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|

|
|
Sors gyermeke
Nem: 
|
|
Válasz #14 Dátum július 30, 2009, 06:32:52 pm |
|
Tak warto zagrać w wiedzmina osobiście zgadzam się na nagrode nobla zajebiście sie gra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Rzycie za zakon bo zakon to rzycie.
|
|
|
|