|

|
|
Marketing Coordinator
CD Projekt RED
1-е испытание ведьмака
|
|
Апреля 02, 2009, 10:28:42 am |
|
Po wielu tygodniach pracy, rozmaitych kombinacji i wariacji artystycznych chcielibyśmy wam dzisiaj zaprezentować finalną wersję loga naszej najnowszej gry, czyli „ Powrotu Białego Wilka” . Oto i ono  Jak widać na załączonym obrazku, postanowiliśmy odejść od delikatnie spartańskiej formuły czystego napisu, na rzecz czegoś ciekawszego, co od razu przyciąga uwagę. Nam się podoba  , a co wy o nim sądzicie?
|
|
|
|
|
|
It's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world.
|
|
|
|

|
|
1-е испытание ведьмака
Up the Irons!!
|
|
Ответ #1 Апреля 02, 2009, 02:29:27 pm |
|
Bardzo fajne, moim zdaniem  Może być, ale poprzednia czcionka wydawała mi się bardziej klimatyczna. Niemniej - jest git. PS. Nie wiem za bardzo gdzie to pisać, ale zaskoczyła mnie nagła rewolucja na stronie  Mam nadzieję, że niebawem wypełnicie pustki w działach "Media" (a szczególnie w muzyce  ) Wracam do wertowania. 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Апреля 02, 2009, 02:40:37 pm от Duszan »
|
|
"Trzymam kciuki za to byś wytrwał w swym postanowieniu a efekty tej twórczości przynosily Ci coraz wiecej satysfakcji. Pisanie muzyki to piękna rzecz...nic dodac nic ujać... ten szczęśliwy, który może to czynić!" Adam Skorupa
|
|
|
|

|
|
1-я убитая кикимора
Edycja Kolekcjonerska nr 1460
|
|
Ответ #2 Апреля 02, 2009, 02:31:31 pm |
|
IMO ładniejsze niż angielska wersja:  szczególnie te "rany" są ładniejsze. Czemu w ogóle te loga się różnią? (niewiele ale zawsze)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Дитя-мутант
|
|
Ответ #3 Апреля 02, 2009, 03:24:06 pm |
|
Po pierwsze - bardzo ładny layout strony (na początku sprawdziłem, czy wybrałem dobrą stronę, po tym musiałem się przyzwyczaić, lecz teraz uważam, stronę za "milszą" dla oka). A co do loga, to nie jest brzydkie. Teraz czekamy na przedstawienie pudełka... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1-я убитая кикимора
|
|
Ответ #4 Апреля 02, 2009, 03:25:53 pm |
|
Interesujące ale logo zwykłego wiedźmina też była niczego sobie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Дитя Предназначения
|
|
Ответ #5 Апреля 02, 2009, 04:22:34 pm |
|
No logo bardzo fajne tylko to "M" jakby nie pasuje do reszty. Dobrym rozwiązaniem było by lustrzane odbicie litery "W" z tego loga. Albo ewentualnie zwrócenie lewego "kolca" w prawą stronę tak samo jak jest zwrócony ten drugi "kolec". Cała reszta świetna - te szramy zwłaszcza.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Апреля 02, 2009, 04:26:23 pm от fire_diablo »
|
|
|
|
|
|

|
|
1-й заработок
|
|
Ответ #6 Апреля 02, 2009, 04:47:20 pm |
|
Bardzo ładne, ale nie prezentuje się dobrze na forumowym tle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Молодой ведьмак
Paweł Bieniasz
|
|
Ответ #7 Апреля 02, 2009, 04:50:53 pm |
|
No logo bardzo fajne tylko to "M" jakby nie pasuje do reszty. Dobrym rozwiązaniem było by lustrzane odbicie litery "W" z tego loga. Albo ewentualnie zwrócenie lewego "kolca" w prawą stronę tak samo jak jest zwrócony ten drugi "kolec". Cała reszta świetna - te szramy zwłaszcza.
Jak dobrze, że nie słuchacie wszystkeigo co mówią fani:) Niech bóg was broni, żebyście zrobili odbicie lustrzane. Powstało by takie okropne świało w logu, że;) Ale to specjaliści robią i nie ma sie do czego doczepić. Troszke mniej mi się layout podoba. Jest świetny, ale tamten wydawał mi się czytelniejszy i pełniejszy. Rażą mnie też troszkę te dziury obok napisu. Ale miła odmiana:) Ale tak czy siak, naprawde duże brawa dla mnie dla tego grafika/grafików co robią grafikę na strony, plakaty, loga i te inne duperelki graficzne marketingowe. Super styl i projekt. EDIT:....ale pisać to móglbym czasami bardziej po polsku....
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Апреля 02, 2009, 06:31:12 pm от Alaris (Pauvell) »
|
|
|
|
|
|

|
|
Image Artist
CD Projekt RED
Дитя Предназначения
|
|
Ответ #8 Апреля 02, 2009, 05:21:29 pm |
|
Niech bóg was broni, żebyście zrobili odbicie lustrzane. Powstało by takie okropne świało w logu, że;) [/quote]
Exactly!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Zasłużony
1-я убитая выверна
Wiedźmin nr 0143
|
|
Ответ #9 Апреля 02, 2009, 10:28:32 pm |
|
Mnie tam logo nie przypadło do gustu - oryginalne jest dużo lepsze i ma więcej klimatu. Ale - ja przecież i tak nie mam konsoli, więc w sumie mi to wisi. P.S.: Ale w Wiedźminie 2 wróćcie do starego loga 
|
|
|
|
|
|
Sola gaar bak Aase ned Skuggan' bli saa lange Natte kjem snart atteved Teke meg i Fange
Słońce błyska zza wzgórz Coraz dłuższe rosną cienie Noc nadejdzie niedługo już I stanie się więzieniem
|
|
|
|

|
|
1-я убитая кикимора
|
|
Ответ #10 Апреля 03, 2009, 09:02:36 am |
|
Mi także logo się nie za bardzo podoba. Jest takie "Vesrusowe". Stare logo jak dla mnie dużo lepsze, ale ja też nie mam konsoli to mi obojętnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
1-я убитая выверна
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu on żuje pszczoły!
|
|
Ответ #11 Апреля 03, 2009, 10:19:01 am |
|
Mi także logo się nie za bardzo podoba. Jest takie "Vesrusowe". Stare logo jak dla mnie dużo lepsze, ale ja też nie mam konsoli to mi obojętnie...
Ot to to wlasnie to! Wczesniejsze mialo klimacik, a to jest takie... No poprostu jest komercyjne. Mnie tam sie nie podobie 
|
|
|
|
|
|
Jam cześcią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle czyni dobro... 
|
|
|
|

|
|
Дитя Предназначения
|
|
Ответ #12 Апреля 03, 2009, 06:21:11 pm |
|
Jak dla mnie jest GIT ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Дитя Предназначения
|
|
Ответ #13 Апреля 03, 2009, 09:01:26 pm |
|
A ten wiedźmin będzie na PC??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
Молодой ведьмак
|
|
Ответ #14 Апреля 03, 2009, 10:00:15 pm |
|
Witaj na forum. A ten wiedźmin będzie na PC???  Nie. RotWW to wydanie Wiedźmina na konsole.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|